Arrangementet er fullført.

Jace Everett (US) + Cruising 4 Burgers
 hovedbilde
fredag 

Jace Everett (US) + Cruising 4 Burgers


242996847_640

19. juni Kl 21:00. Dørene åpner 20:00

Tilbake på Flekken! Jace Everett fra lille Evansville i Indiana, USA er nok for oss nordmenn mest kjent for monsterhiten “Bad Things” fra TV-serien True Blood, men han er også kjent for å være en fantastisk dyktig liveartist som gir av seg selv hvert eneste sekund på scenen både musikalsk og gjennom dialog med publikum, noe han for øvrig beviste da han spilte på Flekken i Oktober 2014!

Jace flyttet som barn til Fort Worth, Texas og siden til Nashville, Tennessee, noe man tydelig kan høre i artistens musikk. Han spiller en herlig blanding av sugende blues, svingende rockabilly og fengende sørstatsrock, ispedd noen countrytakter – alt bundet sammen av en mørk stemme som gir assosiasjoner til både Chris Isaak og Nick Cave.

Han har besøkt Norge jevnlig de siste årene, og stadig flere blir oppmerksomme på hvilken glimrende sceneartist han er.
I tillegg til Jace Everett, kommer også ‘pappa-bandet’ Cruising 4 Burgers! Disse gutta er lokale kjenninger av Flekken som igjen og igjen kan garantere for en knallkveld for voksne mennesker som liker country-rock, øl, vin og godt selskap.

Arrangementet har fri aldersgrense.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Sivert Høyem – Solo Acoustic Tour
lørdag
18:00

Sivert Høyem – Solo Acoustic Tour

En av landets mest markante stemmer legger ut på sin første soloturné på åtte år – med tre konsertkvelder på Rockefeller.

Eventbilde: hei kalas – Releasekonsert
søndag
13:00

hei kalas – Releasekonsert

hei kalas ble Spellemannsnominert for debutalbumet «hvorfor er jeg allergisk» som kom i 2020 og nå er det ENDELIG på tide med en releasekonsert!

Eventbilde: OnklP & De fjerne Slektningene
onsdag
19:00

OnklP & De fjerne Slektningene

Etter tre sterke album, prisdryss og låtsuksesser som «Styggen på Ryggen» gjør Slekta comeback med sitt fjerde studioalbum og konserter på Rockefeller.