Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jace Everett (US) + Cruising 4 Burgers
 hovedbilde
fredag 

Jace Everett (US) + Cruising 4 Burgers


242996847_640

19. juni Kl 21:00. Dørene åpner 20:00

Tilbake på Flekken! Jace Everett fra lille Evansville i Indiana, USA er nok for oss nordmenn mest kjent for monsterhiten “Bad Things” fra TV-serien True Blood, men han er også kjent for å være en fantastisk dyktig liveartist som gir av seg selv hvert eneste sekund på scenen både musikalsk og gjennom dialog med publikum, noe han for øvrig beviste da han spilte på Flekken i Oktober 2014!

Jace flyttet som barn til Fort Worth, Texas og siden til Nashville, Tennessee, noe man tydelig kan høre i artistens musikk. Han spiller en herlig blanding av sugende blues, svingende rockabilly og fengende sørstatsrock, ispedd noen countrytakter – alt bundet sammen av en mørk stemme som gir assosiasjoner til både Chris Isaak og Nick Cave.

Han har besøkt Norge jevnlig de siste årene, og stadig flere blir oppmerksomme på hvilken glimrende sceneartist han er.
I tillegg til Jace Everett, kommer også ‘pappa-bandet’ Cruising 4 Burgers! Disse gutta er lokale kjenninger av Flekken som igjen og igjen kan garantere for en knallkveld for voksne mennesker som liker country-rock, øl, vin og godt selskap.

Arrangementet har fri aldersgrense.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Mari Boine – Oslo Konserthus
lørdag
20:00

Mari Boine – Oslo Konserthus

Mari Boine skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer live-opptredener som kan ta pusten fra alle og enhver.

Eventbilde: Barcode Standup – hver lørdag!
lørdag
21:00

Barcode Standup – hver lørdag!

Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!

Eventbilde: Urbane Totninger – Chat Noir
lørdag
21:00

Urbane Totninger – Chat Noir

I 2023 kommer Innlandets aller største showsuksess endelig til Oslo og Chat Noir. Med sin blanding av standup, parodier, musikk og teater har de fornyet revysjangeren og skapt et show fylt med kvalitet i alle ledd.