Arrangementet er fullført.

Jace Everett (US) + Cruising 4 Burgers
 hovedbilde
fredag 

Jace Everett (US) + Cruising 4 Burgers


242996847_640

19. juni Kl 21:00. Dørene åpner 20:00

Tilbake på Flekken! Jace Everett fra lille Evansville i Indiana, USA er nok for oss nordmenn mest kjent for monsterhiten “Bad Things” fra TV-serien True Blood, men han er også kjent for å være en fantastisk dyktig liveartist som gir av seg selv hvert eneste sekund på scenen både musikalsk og gjennom dialog med publikum, noe han for øvrig beviste da han spilte på Flekken i Oktober 2014!

Jace flyttet som barn til Fort Worth, Texas og siden til Nashville, Tennessee, noe man tydelig kan høre i artistens musikk. Han spiller en herlig blanding av sugende blues, svingende rockabilly og fengende sørstatsrock, ispedd noen countrytakter – alt bundet sammen av en mørk stemme som gir assosiasjoner til både Chris Isaak og Nick Cave.

Han har besøkt Norge jevnlig de siste årene, og stadig flere blir oppmerksomme på hvilken glimrende sceneartist han er.
I tillegg til Jace Everett, kommer også ‘pappa-bandet’ Cruising 4 Burgers! Disse gutta er lokale kjenninger av Flekken som igjen og igjen kan garantere for en knallkveld for voksne mennesker som liker country-rock, øl, vin og godt selskap.

Arrangementet har fri aldersgrense.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble
søndag
19:00

Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble

Barokk med groove og lidenskapelig argentinsk tango med et hint av 1700-tallet. Bli med på en musikalsk reise gjennom året i Europa og Argentina.

Eventbilde: Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival
søndag
19:00

Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival

Dette er kor slik du aldri har hørt det før- her møter urgammel dramatikk et moderne, men til tider tidløst lydbilde.

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.