Arrangementet er fullført.

«It was fifty years ago today» hovedbilde
lørdag 

«It was fifty years ago today»

nettmal_bestlesBeatles-fan? Atle Pettersen, Trond Granlund, Eirikur Hauksson med band står på scenen og presenterer et forrykkende show med alt som The Beatles gav ut i 1965.

Premiere på Alt fra Beatles 1965!Musikken fra platene HELP, Rubber Soul samt singlene som The Beatles utgav i 1965 blir spilt. Kom og opplev fantastisk Beatles-musikk med fullt trøkk og stor stemning! Tom Mathisen, kjent komiker, musiker og skuespiller, binder hele forestillingen sammen som forteller.Litt historie og bakgrunn for Beatles-prosjektet i Oslo Konserthus:

DET ER 50 ÅR SIDEN FIRE GUTTER FRA LIVERPOOL SKAPTE MUSIKKHISTORIE! Og dette markeres i hele 7 år i Oslo Konserthus! I samarbeid med The Beatles Project er vi nå godt i gang med en showkonserthyllest som skal vare sammenhengende i 7 år.Fra 23 november 2013 og langt ut i år 2020 skal hele The Beatles sin katalog framføres, låt for låt, 50 år etter at de ble utgitt.Bak The Beatles Project står 6 musikere fra Fredrikstad, under ledelse av kapellmester Jan Erik Arntsen – som også er idèhaver til prosjektet. Denne grupperingen har turnèrt med Beatles sitt repertoar i 20 år. De danner den musikalske ryggraden i prosjektet.

Før konserten blir det arrangert Beatles-quiz med Finn Bjelke kl. 17.30 i Glasshuset i konserthuset.

Kom og vær med på en uhøytidelig og morsom quiz og en konsert det virkelig svinger av!

Relaterte saker

Eventbilde: Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble
søndag
19:00

Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble

Barokk med groove og lidenskapelig argentinsk tango med et hint av 1700-tallet. Bli med på en musikalsk reise gjennom året i Europa og Argentina.

Eventbilde: Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival
søndag
19:00

Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival

Dette er kor slik du aldri har hørt det før- her møter urgammel dramatikk et moderne, men til tider tidløst lydbilde.

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.