Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

«It was fifty years ago today» hovedbilde
lørdag 

«It was fifty years ago today»

nettmal_bestlesBeatles-fan? Atle Pettersen, Trond Granlund, Eirikur Hauksson med band står på scenen og presenterer et forrykkende show med alt som The Beatles gav ut i 1965.

Premiere på Alt fra Beatles 1965!Musikken fra platene HELP, Rubber Soul samt singlene som The Beatles utgav i 1965 blir spilt. Kom og opplev fantastisk Beatles-musikk med fullt trøkk og stor stemning! Tom Mathisen, kjent komiker, musiker og skuespiller, binder hele forestillingen sammen som forteller.Litt historie og bakgrunn for Beatles-prosjektet i Oslo Konserthus:

DET ER 50 ÅR SIDEN FIRE GUTTER FRA LIVERPOOL SKAPTE MUSIKKHISTORIE! Og dette markeres i hele 7 år i Oslo Konserthus! I samarbeid med The Beatles Project er vi nå godt i gang med en showkonserthyllest som skal vare sammenhengende i 7 år.Fra 23 november 2013 og langt ut i år 2020 skal hele The Beatles sin katalog framføres, låt for låt, 50 år etter at de ble utgitt.Bak The Beatles Project står 6 musikere fra Fredrikstad, under ledelse av kapellmester Jan Erik Arntsen – som også er idèhaver til prosjektet. Denne grupperingen har turnèrt med Beatles sitt repertoar i 20 år. De danner den musikalske ryggraden i prosjektet.

Før konserten blir det arrangert Beatles-quiz med Finn Bjelke kl. 17.30 i Glasshuset i konserthuset.

Kom og vær med på en uhøytidelig og morsom quiz og en konsert det virkelig svinger av!

Relaterte saker

Eventbilde: Trillekonsert
mandag
13:15

Trillekonsert

Er du hjemme i fødselspermisjon? Her kan du og den lille sammen få oppleve et lite orkester som har samlet et knippe verk tilpasset sarte ører.

Eventbilde: Christmas with Nordic Tenors
mandag
19:00

Christmas with Nordic Tenors

For syttende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen.

Eventbilde: Kammerkonsert på Sentralen: Beethoven & Schumann
tirsdag
19:00

Kammerkonsert på Sentralen: Beethoven & Schumann

I Dextra Musicas konsertserie på Sentralen kan du høre instrumenter fra en av verdens fremste samlinger av strykeinstrumenter i samspill med våre fremste kammermusikere.