Arrangementet er fullført.

«It was fifty years ago today» hovedbilde
lørdag 

«It was fifty years ago today»

nettmal_bestlesBeatles-fan? Atle Pettersen, Trond Granlund, Eirikur Hauksson med band står på scenen og presenterer et forrykkende show med alt som The Beatles gav ut i 1965.

Premiere på Alt fra Beatles 1965!Musikken fra platene HELP, Rubber Soul samt singlene som The Beatles utgav i 1965 blir spilt. Kom og opplev fantastisk Beatles-musikk med fullt trøkk og stor stemning! Tom Mathisen, kjent komiker, musiker og skuespiller, binder hele forestillingen sammen som forteller.Litt historie og bakgrunn for Beatles-prosjektet i Oslo Konserthus:

DET ER 50 ÅR SIDEN FIRE GUTTER FRA LIVERPOOL SKAPTE MUSIKKHISTORIE! Og dette markeres i hele 7 år i Oslo Konserthus! I samarbeid med The Beatles Project er vi nå godt i gang med en showkonserthyllest som skal vare sammenhengende i 7 år.Fra 23 november 2013 og langt ut i år 2020 skal hele The Beatles sin katalog framføres, låt for låt, 50 år etter at de ble utgitt.Bak The Beatles Project står 6 musikere fra Fredrikstad, under ledelse av kapellmester Jan Erik Arntsen – som også er idèhaver til prosjektet. Denne grupperingen har turnèrt med Beatles sitt repertoar i 20 år. De danner den musikalske ryggraden i prosjektet.

Før konserten blir det arrangert Beatles-quiz med Finn Bjelke kl. 17.30 i Glasshuset i konserthuset.

Kom og vær med på en uhøytidelig og morsom quiz og en konsert det virkelig svinger av!

Relaterte saker

Eventbilde: OnklP & De fjerne Slektningene
onsdag
19:00

OnklP & De fjerne Slektningene

Etter tre sterke album, prisdryss og låtsuksesser som «Styggen på Ryggen» gjør Slekta comeback med sitt fjerde studioalbum og konserter på Rockefeller.

Eventbilde: Lissie – Catching A Tiger: 10 year anniversary
lørdag
20:00

Lissie – Catching A Tiger: 10 year anniversary

Lissie tar med seg låter fra «Catching a Tiger», i tillegg til høydepunkter fra resten av katalogen og inviterer til knallkonsert i Oslos finstue!

Eventbilde: Sommerkonserter med Minimusikk – Kajsa Balto
lørdag
12:00

Sommerkonserter med Minimusikk – Kajsa Balto

Kajsa Balto er en samisk artist med røtter fra Oppland og Finnmark. Hun henter inspirasjon fra tradisjonell joik i sitt arbeid, og blander musikalske stilarter.