Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Intervju med debutant Sivert Nesbø om romanen Skårgangar hovedbilde
torsdag 
19:00

Intervju med debutant Sivert Nesbø om romanen Skårgangar

ntso

Sivert Nesbø debuterte i høst med romanen Skårgangar, til svært gode anmeldelser. På knappe 100 sider brettes Johannes sin skjebne ut. Som odelsgutt arver Johannes gården når faren dør, men han kjenner på dragningen vekk, mot by og industri. Gårdsdriften fremstår som stadig mer meningsløs i en barnløs tilværelse, og snart råtner det meste på rot.

Boka står i en fruktbar relasjon til Vesaas sine bygdeskildringer. Samtidig kan boka ses som et tilskudd til den samtidslitteraturen som utforsker erfarings- og erkjennelsesmulighetene utenfor urbane strøk og nærmere naturen. Hva sier en slik orientering om oss og samfunnet vårt? Og først og fremst: Hvordan bearbeides temaer som natur og kultur, plikt og valgfrihet i Nesbøs fortelling?


Chateau Neuf, Slemdalsveien 15
0369 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas bokmøte: Eventyrlige dyr
lørdag
14:00

Barnas bokmøte: Eventyrlige dyr

Møt forfatter og biolog Hanna N. Støstad i museumsbiblioteket. Det blir høytlesning, mulighet til å stille spørsmål – og tegneverksted.

Eventbilde: Bok&Bolle: Mummitrollet og Lille My
lørdag
13:00

Bok&Bolle: Mummitrollet og Lille My

Kom og møt selveste Mummitrollet og Lille My! Som vanlig blir det høytlesning og boller til alle barn.

Eventbilde: Barnas bokmøte: Supervulkaner og digre dinosaurer
lørdag
14:00

Barnas bokmøte: Supervulkaner og digre dinosaurer

Bli med forfatter, Reidar Müller, og illustratør, Sigbjørn Lilleeng, tilbake til Norges fjerne og frodige forhistorie i dette bokmøtet i museumsbiblioteket.