Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ingvild Flottorp // Revolver bakgård hovedbilde
fredag 
18:00
Revolver

Ingvild Flottorp // Revolver bakgård

I slutten av april 2021 ankom Ingvild Flottorp som pistolskudd på den norske prærien med sitt debutalbum «It All Seems So Clear, ifølge Dagens Næringsliv.

Videre blir musikken omtalt som politisk ukorrekt country med småfrekk snert og melodiøsitet. Dette blir bundet sammen av et energisk band som «har funnet akkurat den rette balansen mellom det polerte og det lekne. Et ujålete lydbilde. (…) Og over det hele synger hovedpersonen selv med en tiltalende ungpikeaktig klang i stemmen.» – Oh-K-Town

Det er altså «den innsmigrende stemmen og de uimotståelige melodiene» (musikknyheter.no) som folk biter seg merke i. Det svenske musikkmagasinet Lira omtaler attpåtil Ingvild som en komplett låtskriver.

l desember ga den 23 år gamle Åmlijenta ut en julesingel som ble listet på p13 og anbefalt blant ny, norsk julemusikk av Aftenposten. Og i 2022 vil Ingvild Flottorp kunne by på enda mere musikk. Deriblant hennes første singel “For the Girls” som kom i juni.

CC: 250 kr + avgift
Doors: 18:00
ID: 20

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Kammermusikkfestival: Wolf til Italia
onsdag
18:00

Oslo Kammermusikkfestival: Wolf til Italia

Vi skal til kjærlighetens og lidenskapens land, Italia, med Hugo Wolf.

Eventbilde: De Ubrukelige spiller på SALT
onsdag
20:30

De Ubrukelige spiller på SALT

Konserten i Naustet er den eneste sjansen du får til å se De Ubrukelige i hovedstaden i år. De som er så heldige å få anledning til å høre duoen i levende live har noe å glede seg til!

Eventbilde: Oslo Kammermusikkfestival: Den høye, lyse natt
onsdag
21:00

Oslo Kammermusikkfestival: Den høye, lyse natt

Vi rører ved selve festivalens kjernerepertoar når Lawrence Power, Nicholas Altstaedt og Quatuor Ébène spiller verk av Schubert og Schönberg. Her krysses virkelige stjernemusikere med et fantastisk program!