Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Inferno Metal Festival 2014! hovedbilde
onsdag 

Inferno Metal Festival 2014!

ntso

INFERNO METAL FESTIVAL 2014

Vi i Inferno Metal Festival er ekstremt stolte av å kunne presentere vårt meget varierte og kvalitetsfylte program. Fra velkjente storheter som Dimmu Borgir, Watain, Blasphemy, Rotting Christ til undergrunnsfavoritter som Deathhammer, Töxik Death, Gerilja og Slegest. Hele 53 artister kommer til å opptre under årets Inferno, der 26 kommer fra utlandet og hele 17 forskjellige land er representert. Noe som gjør årets program til en av de meste internasjonale utgavene vi har hatt i alle våre fjorten år. Med to nye klubbscener er også årets utgave den med flest artister i vår historie. Som vanlig håper vi at publikum vil dykke dypere blant de mindre bandene, da det er mye kvalitet som beveger seg der ute og som fortjener å bli oppdaget. Uansett kommer årets festival til å blir en opplevelse du sent vil glemme, der vi kan by noe av det bedre av extreme metal i 2014. Vi sees på Inferno Metal Festival!

Dimmu Borgir, Watain, Hatebreed, Blasphemy, Tristania, Rotting Christ, Gehenna, Kampfar, Fleshgod Apocalypse, Tulus, Sigh, A Storm Of Light, Impiety, Mystifier, Black Witchery, Obliteration, Necros Christos, Glittertind, Oranssi Pazuzu, Arabrot, Mgla, Vemod, MGR, Deathhammer, Syn:drom, Kruger, Kryptos, Massive Scar Era, Hamferð, Gerilja, Spectral Haze, Toft, Kollwitz, Trepaneringsritualen, Woland (byttet ut med Vredehammer), Wyruz, Slegest, Töxik Death, Alfahanne, Airbag, Seven Impale, Unspoken, Infant Death, Posthum, Eldjudnir, Thyrgrim, Endolith, Banisher, From The Bogs Of Aughiska, The Sickening og Midnattsvrede.

For å se tidsskjema >>

INFERNO OSLOFJORD CRUISE
Det japanske doom metal-bandet Church Of Misery vil være en del av en helt ny opplevelse på Inferno Metal Festival . Torsdag 17. april og fredag 18. april kan du bli med bandet på sjøen i båten S / S Johanna . Dette er en tre timers tur i den vakre Oslofjorden hvor Church of Misery vil servere deg sine klassiske doom metal-hymner. Kun 100 billetter legges ut for salg 29. januar og koster 250 , – kroner + billettavgift. Avreise er 13.00 og båten vil være tilbake 16.00 . Båten går fra Rådhusbrygge 2 og oppmøte er 12.30.

INFERNO MUSIC CONFERENCE
Vi er glade for at IMC vil fra 2014 igjen være en del av Inferno Metal Festival. Etter en kort stopp i 2013, ønsker vi å invitere metallindustrien til Skandinavias Metal-hovedstad Oslo! Konferansen vil finne sted på festivalhotellet, men også på en ny arena kalt Kulturhuset som ligger perfekt til mellom hotellet og Rockefeller. Det vil være speed meetings, paneldebatter, lyttefester, instrumentklinikker og mye, mye mer.
Billetter >>

BILLETTER:
4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld) 1450,- Kr. (+ billettavgift)
Endagsbillett (torsdag – fredag – lørdag) 515,- kr. (+ billettavgift)
Klubbkveld 250,- kr. (+ billettavgift)
Inferno Oslofjord Cruise 250,- kr. (+ billettavgift)
Billetter tilgjengelig hos Billettservice (https://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133
https://www.infernofestival.net / https://www.facebook.com/InfernoMetalFestival

INFERNO METAL FESTIVAL 2014
Oslo, 16. – 19. april.
Rockefeller / John Dee
Rock In – Revolver – Victoria – Blå – De Ville’s – Kulturhuset – Bushwick – Kniven

Inferno er en internasjonal extreme metal-festival som arrangeres 16. til 19. april 2014, i Oslo. 53 artister vil opptre på Rockefeller og John Dee, samt klubbscenene Blå, DeVille’s, Rock In, Victoria, Kulturhuset, Bushwick og Revolver. Siden starten i 2001 har festivalen vært med på å styrke norsk metal som sjanger både i inn- og utland og gitt metalfans en verdifull møteplass med fire dager fylt opp med det beste av norsk og internasjonal extreme metal.

ROYAL CHRISTIANIA – INFERNO FESTIVAL HOTEL 2014
Nok engang inviterer INFERNO METAL FESTIVAL publikum til å bo på vårt offisielle festivalhotell Clarion Hotel Royal Christiania. En av Oslos flotteste hoteller med egen bar, utendørsarena, mengder med aktiviteter og med masse fet metal under festivaldagene. Hoteller ligger midt i byens navle med gåavstand til alle av Infernos attraksjoner og scener, og med enkelt tilgang til alt av kollektivtrafikk om du ønsker å se mere av Oslo.

Hotellpriser (vil øke 6 uker før festivalstart) :
Enkeltrom inkludert frokost: 750,-
Dobbelttrom inkludert frokost: 999,-
Ekstraseng inkludert frokost: 250,-

For Booking av rom:
Epost: inferno.christiania@choice.no Telefon: 23108000 www.clarionroyalchristiania.no

Viktig: oppgi referansekode «Inferno» for å få festivalpriser

 


Mariboes gate
0181 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Blå-mandag på SNØ
mandag
00:00

Blå-mandag på SNØ

Få en kick-start på uka, og snu blå-mandagen. Hver mandag frem til sommeren setter SNØ opp en lavterskel slalomløype i alpinbakken!

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: Nybegynner-tirsdag
tirsdag
00:00

Nybegynner-tirsdag

Er du nybegynner på ski eller snowboard? Hver tirsdag er det 30% rabatt på privattimer og 50% rabatt på skiutleie hos SNØ.