Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Iggy Malmborg – Iris, pupil, retina, etc. hovedbilde
fredag 
19:00
Black Box Teater

Iggy Malmborg – Iris, pupil, retina, etc.

Vi ser ikke det øynene våre ser! Det menneskelige øyets fokuspunkt er en liten prikk, resten av det som er i synsfeltet er ute av fokus. For å se et helt bilde, må vi lynraskt koble sammen prikk etter prikk.

Dette er grunnpremisset i Iris, pupil, retina etc. Stykket gir fokus til øyet som organ, hvordan vi inntar verden rundt oss gjennom sansene våre, og hvordan vi kan håndtere den tidvis kaotiske mengden informasjon som velter inn over oss idet vi åpner øynene våre. Vi kan bare se ut i verden fra ett synspunkt; vårt eget – men vi kan bli betraktet fra alle andre steder. Tanken i denne forestillingen er at dette kanskje er en av livets tragedier.

Iris, pupil, retina etc. smelter tenkning og det å se, sammen. Det er ingen undertekst her. Det du ser er alt som er. Du er invitert til å tenke med øynene.

Iggy Malmborg tar utgangspunkt i teaterpublikummets ritualer og sosiale mønstre. Forestillingene hans bygger ofte på tekst, men denne gangen har ordene i stor grad forsvunnet for å gi plass til synssansen.

Iggy Malmborg er en scenekunstner og skuespiller med en rekke forestillinger bak seg. Han har tidligere gjestet Black Box teater med Boner, Physics and Phantasma og Things in My Mouth.

Foto: Alette Schei Rørvik

Relaterte saker

Eventbilde: Jane Eyre – en estetisk eksplosjon og et mektig drama
mandag
19:30

Jane Eyre – en estetisk eksplosjon og et mektig drama

Romanklassikeren Jane Eyre tas til scenen. Gjør deg klar for en estetisk eksplosjon og et mektig drama.

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.