Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

I Wish This Was A Song. Music in Contemporary Art hovedbilde
torsdag 

I Wish This Was A Song. Music in Contemporary Art

I Wish This Was A Song. Music in Contemporary ArtUtstillingen fokuserer hovedsaklig på den yngre generasjonens kunstnere og inneholder arbeider fra sent 1990-tall til 2012, men den gir også plass til noen historiske referanseverk.

Siden MTV’s gjennombrudd på TV-skjermene på 80- og 90-tallet, har musikkvideoer blitt allemannseie i store deler av befolkningen. Mange mener at musikkprogrammet førte til den perfekte sammenblandingen av lyd og bilde. Stadig flere er vante med, og aksepterer filmer uten lineære narrative handlinger, og mulighetene til å eksperimentere er enorme. Musikken er en slags kollektiv sjel, et uttrykk for identitet, image, politikk og tilhørighet. De fleste mennesker har visse sanger knyttet til livene sine, til spesielle anledninger, følelser eller møter. Musikk gir ofte en multisanselig opplevelse, og mange billedkunstnere ser musikkens umiddelbare tilgjengelighet som et ideal de ønsker å uttrykke gjennom sitt eget arbeid.

Les mer om utstillingen “I Wish This Was A Song. Music in Contemporary Art” >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på vårens beste gaming-festival!
lørdag

Bli med på vårens beste gaming-festival!

Opplev sluttspillet i Telialigaen i Oslo lørdag 28. mai og søndag 29. mai! Spill masse forskjellige spill, delta i aktiviteter og se Norges beste e-sportlag live som publikum.

Eventbilde: Plantemarked i Botanisk hage
søndag

Plantemarked i Botanisk hage

Denne dagen får du kjøpt planter som er dyrket frem i våre veksthus av ildsjeler i Botanisk hages Venneforening. Her kan du finne planter som ikke er vanlige på de fleste hagesentre.

Eventbilde: Sommermarked på Bærums Verk
lørdag

Sommermarked på Bærums Verk

Velkommen til et spennende sommermarked. Her kan du oppleve boder med mat, håndverk, kunst og andre spennende varer, i tillegg til de allerede etablerte butikkene på Bærums Verk.