Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

I Bakvendtland – Regler, rim og sanger av Alf Prøysen hovedbilde
onsdag 

I Bakvendtland – Regler, rim og sanger av Alf Prøysen

ntso

I Bakvendtland

Regler, rim og sanger av Alf Prøysen

I år er det 100 år siden Alf Prøysen ble født, og vi ønsker å hedre og ære hans forfatterskap gjennom å spille barneforestillingen “I Bakvendtland”.

“I Bakvendtland” er en humoristisk og glad barneforestilling, der alt går an. Den er basert på en forestilling fra 1972 på Det norske teatret, og den er nå igjen hentet frem fra glemselen.

«I Bakvendtland» er full av kjente og kjære sanger, rim, og regler skrevet av
Alf Prøysen. Her er mange av de kjente sangene som Bolla Pinnsvin,
Helene Harefrøken, Lille måltrost og mange flere.

Vesla og pappaen hennes bor sammen, og er flinke til å leke sammen, og vi blir tatt med på en spennende reise i Bakvendtland og Alf Prøysens rike sammen med de to. Barna blir lett revet med, og de voksne kan mimre tilbake i tid,
og til gode minner.

Forestillingen spilles på Musikkteateret (tidligere Frogner Kino), hvor vi har skapt et intimt teater som passer perfekt for barn, der man sitter bra i gode stoler. Med bare 160 plasser sitter alle nærme og både ser og hører godt.

Ordinære billetter: Voksen/barn: 125,-
Barnehager, grupper og institusjoner: Egne priser

Forestillinger:
Onsdag 19. mars kl. 12.00
Lørdag 22. mars kl. 14.00
Torsdag 27. mars kl. 18.00
Lørdag 29. mars kl. 14.00
Onsdag 9. april kl. 12.00
Torsdag 10. april kl. 18.00

AKTØRER:
Margareth Wiik er oppvokst i et musikalmiljø i hjembygda Hole. Margareth begynte på Musikkteaterhøyskolen rett og slett fordi hun ikke turte å slutte med musikal. Hun har nå medvirket i Musikal Highlights på Bømlo teater, og jobbet som danser i Utfor Stupet og Czardasfyrstinnen på Folketeateret. Denne sommeren er hun også å se i musikalen West Side Story på Bømlo teater.

Kristoffer Grua Pedersen er oppvokst på Grua. Kristoffer har i tillegg til Musikkteaterhøyskolen, utdannelse fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag. Han har blant annet jobbet i Herli’ Land i Kristiansand dyrepark, Trollsverdet i Hunderfossen Familiepark, Hakkebakkeskogen på Christiania Teater, og har gjort diverse eventer og konserter. Denne sommeren er han også å se i musikalen West Side Story på Bømlo teater.

REGI:
Per Rønningen er oppvokst i Oslo. Per har bakgrunn som musikalartist, og undervisning i skuespillerteknikk og produksjon. Han debuterte som musikalartist i forestillingen Vincent i Tyskland. Han har også vært med å starte opp og drevet West End Studios, Musikkteaterhøyskolen og Musikkteateret. Han er nå teatersjef på Musikkteateret.

Thali M Liberman er oppvokst i Oslo. Thali bestemte seg for å bli skuespiller allerede som åtteåring, da hun spilte hovedrollen i Maja Steinansikt. Siden det har hun jobbet som skuespiller i en rekke kortfilmer, spilt roller som Solveig i Peer Gynt, og dobbeltgjengeren til Hedvik i Villanden på Torshov teateret. I tillegg har hun ved flere anledninger vært produksjonsansvarlig og regiassistent. Hun er nå daglig leder av produksjonsselskapet Liberman Produksjoner.


Musikkteateret (tidligere Frogner kino) Frognerveien 30
0263 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Rideleir sommeren 2024
mandag
08:30

Rideleir sommeren 2024

Målet er at deltakerne skal forbedre sine praktiske og teoretiske kunnskaper om hest, og i tillegg ha mye moro og få nye venner.

Eventbilde: DanseCamp sommeren 2024 – Kirkenær Ballettskole
mandag
08:30

DanseCamp sommeren 2024 – Kirkenær Ballettskole

Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommercamp (7-14 år) med racketsport og moro!
mandag
08:30

Sommercamp (7-14 år) med racketsport og moro!

Det blir masse leker, trening og aktiviteter for barna med blant annet pickleball, bordtennis & badminton.