Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hvis Bare – Italiensk filmfestival på Cinemateket hovedbilde
fredag 
19:00
Cinemateket - Filmens Hus

Hvis Bare – Italiensk filmfestival på Cinemateket

FRE 20. MARS KL. 19:00: – HVIS BARE

Alma, Jean og Sebastiano bor i Paris med sin overbeskyttende mor og hennes nye og dypt religiøse mann. I jula blir de sendt til Italia til faren Carlo, som knapt kan ta vare på seg selv. Ferien blir et vendepunkt for alle de tre barna – selv om yngstejenta Alma aldri helt klarer å legge bort håpet om at foreldrene skal finne tilbake til hverandre igjen.
Magari, Italia/Frankrike 2019. REGI Ginevra Elkann
MED Riccardo Scamarcio, Alba Rohrwacher, Milo Roussel. Italiensk og fransk tale, engelsk tekst, DCP, 1t 44min: A: 12 år

I perioden 19.-22. mars viser Cinemateket sju nye filmer fra det tradisjonsrike filmlandet som har markert seg ved flere internasjonale filmfestivaler det siste året. Vi byr på komedier, drama og mysterier med rørende og engasjerende fortellinger satt til vakre landskap og tøffe bymiljøer. Filmene vises ikke på ordinære kinoer, så det er en unik sjanse til å få med seg italiensk kvalitetsfilm.

Festivalen er et samarbeid mellom Italienske Istituto Luce – Cinecittà, Cinemateket og Det Italienske Kulturinstitutt. Dette er tredje gang festivalen arrangeres og har allerede etablert seg som en kulturell arena for filminteresserte som ønsker å få med seg ny og moderne italiensk film.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
torsdag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
torsdag
18:30

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
21:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.