Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hva er lyd? Hva er stillhet? hovedbilde
onsdag 
16:00

Hva er lyd? Hva er stillhet?

ntso

Hva er lyd? Hva er stillhet?

Teater Manu ønsker å skape en ny forståelse av lyd, uavhengig av hørsel. Her kommer vi inn! Vi er en prosjektgruppe med kreative hoder som består av Belinda Stoe, Eva Skovli, Lars Petter Lindman, Erica Parker og Matthijs Terpstra.

Vi skal ikke fortelle en historie – men forhåpentligvis skape en ny opplevelse av lyd. Dette skal skje gjennom eksperimentering med blant annet teater, kunst, lys, skygge, farge og dans.

Vi vil holde et åpent hus på Teater Manu 11. og 12. juni kl. 16:00-19:00 hvor vi vil vise fram det vi har jobbet med fram til nå, og publikum vil ha muligheten til å eksperimentere med våre ideer!.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
fredag
11:00

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
fredag
11:00

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.