Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Husmoridyll: Anne B. Ragde i samtale med Kjetil Rolness hovedbilde
torsdag 

Husmoridyll: Anne B. Ragde i samtale med Kjetil Rolness

Anne B. RagdeAnne B. Ragde har i en årekke skrevet bøker som har fenglset et stort publikum og triologien om familien Neshov berørte et utall lesere.

I høstens roman, Jeg skal gjøre deg så lykkelig, beveger hun seg fra landsbygda til livet i en blokk utenfor Trondheim i 1960-årene. Med en forførende tidskoloritt hvor sylting, hjemmepermanent, sladder og pjoltere preger hverdagen, skildrer Ragde livet i de åtte leilighetene og de tjuetre menneskene som bor i blokka. Men hvordan går det med idyllen når man lukker døren? Og hva kan man se gjennom nøkkelhullet?

På Litteraturhuset møter denchampagneglade og kvikke forfatteren sosiolog og skribent Kjetil Rolness til samtale om sin siste bok og om noen av de førti hun har skrevet tidligere.

Kjøp billetter til arrangementet her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.