Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Human Rights Human Wrongs Festivalutstilling hovedbilde
torsdag 

Human Rights Human Wrongs Festivalutstilling

ntso

Kunstplass [10] arrangerer for fjerde år på rad en Human Rights Human Wrongs Festivalutstilling. Shwan Dler Quaradaki, Johannes Høie og Andrea Lange er årets festivalkunstnere.

Johannes Høie og Shwan Dler Qaradaki ”angriper” Kunstplass [10] med veggtegninger. Gallerirommet blir en kampsone hvor sannheter langsomt kommer til syne og konfronterer. Deres samarbeidsprosjekt utforsker ideen om å ta kontrollen tilbake, som en kommentar til sekteriske krigsmaskiner, “human wrongs” i verden og vår maktesløshet som tilskuere her i nord. Det handler om viljen til å gjenvinne etter å ha tapt. Det er et insisterende forsøk på å ikke gi opp, men heller å gjenerobre det tapte.

I Fallujah Meditations (SD-video 7 min, 2008) tøyer Andrea Lange tid og rom i en kritisk scene. Utgangspunkt er et opptak fra det amerikanske angrepet på byen Fallujah i Irak i 2004, der en amerikansk soldat skyter og dreper en såret, ubevæpnet iraker i en moské. Det vel ett minutt lange nyhetsklippet er omredigert og hastigheten er radikalt redusert. Forsterket av det meditative lydsporet, fokuseres underbevissthetens og sansenes evne til å lagre og tolke erfaring.

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!