Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hovefestivalen 2012 hovedbilde
torsdag 

Hovefestivalen 2012

Hovefestivalen 2012, på Tromøya i Arendal
26. – 29. juni blir det liv og røre på lille Tromøya i Arendal. Da braker Hovefestivalen løs. Festivalen kan i år friste med artister som Skrillex, Snoop Dog, Lana Del Rey, Wiz Khalifa, Jonas Alaska, Maribel og mange fler.

Billetter og Priser:

Hovefestivalen 2012 – FESTIVALPASS (alt inklusive):
Gir deg tilgang til Campingen fra søndag 24. juni til lørdag 30. juni og til festivalområdet alle fire festivaldagene (26. juni – 29.juni). På grunn av adgang til festivalcampen må kjøperen/billettholder være over 16 år ved ankomst til Hove. Legitimasjon vil bli påkrevet.

Festivalpasset koster NOK 2500,- og kan kjøpes her.

Hovefestivalen 2012 – UKESPASS (ingen camping):
Gir deg adgang til festivalområdet alle fire festivaldagene (26. juni – 29.juni), men ingen adgang til campen. Om du ombestemmer deg og er 16+ er det mulig å kjøpe en separat campingbillett, men dette vil være noe dyrere enn å kjøpe et festivalpass der alt er inkludert. Alle under 15 år må ha følge av en person på over 18 år på Festivalområdet.

Ukespasset koster NOK 2250,- og kan kjøpes her

Hovefestivalen 2012 – DAGSPASS (ingen camping):
Gir deg adgang til festivalområdet på én bestemt dag. Er du over 16 år kan du også kjøpe et eget campingpass sammen med dagspasset, som gir deg adgang til festivalcampen fra søndag 24. juni til lørdag 30. juni. Vil du inn på festivalområdet i to eller flere dager vil du spare penger ved å kjøpe et festivalpass. Uten billett til selve festivalen slipper man heller ikke inn på campingen. Alle under 15 år må følges av en person over 18 år på festivalområdet.

Billettpris vil bli offentliggjort senere og dagspassene blir lagt ut i salg når alle headlinerne er annonsert.

Hovefestivalen 2012 – CAMPINGPASS:
Gir deg adgang til campingen og er kun gyldig med et ukes- eller dagspass for personer fylt 16 år ved ankomst til Hove. Kjøper du festivalpasset (alt inklusive) trenger du ikke separat campingpass.

Billettene koster NOK 450,- og kan kjøpes her.

Hovefestivalen 2012 – STRANDCAMP-PAKKE:
Denne pakken gjelder for 2 personer og består av to ukespass + leie av et ferdig oppsatt telt for to personer på strandcampen, der du kan campe i de flotte og litt roligere omgivelsene på strandcampen. Alle som benytter seg av tilbudet har tilgang på private dusjer og toaletter og adgang til festivalen bare en kort spasertur gjennom et skogholt. Her trenger du ikke noe separat campingpass og alle strandcampere vil bli møtt og vist til teltene ved et gitt check-in punkt. Aldersgrense vil bli annonsert senere.

Strandcamp-pakkenkoster NOK 6000,- og kan kjøpes her.

Hovefestivalen 2012 – UKESPASS FOR BARN (i følge med voksen og ingen camping tillatt):
Gir deg adgang til festivalområdet alle fire festivaldagene (26. juni – 29.juni) og gjelder for alle under 12 år. Ukespasset gir ikke tilgang til campingen, selv i følge med en over 18. Alle med dette passet må ha følge av en voksen på over 18 år inne på festivalområdet, og må ha med legitimasjon på at du er 11 år eller yngre.

Ukespass for barn koster NOK 300,- og kan kjøpes her.

Hovefestivalen 2012 – DAGSPASS FOR BARN (i følge med voksen og ingen camping tillatt):
Gir deg adgang til festivalområdet på én bestemt dag. Det er ingen adgang til campingen, selv med følge av person over 18 år, og du må ha med legitimasjon på at du er 11 år eller yngre. Alle med dette passet må følges av en person over 18 år på festivalområdet. Vil du på Hove i to eller flere dager, anbefaler vi å kjøpe ukespasset for barn.

Billettene koster NOK 100,- og blir lagt ut i salg når alle headlinerne er annonsert.

Bo og leve under Hovefestivalen 2012:
Festivalcampen åpner søndag 24. juni, klokken 12.00 og stenger lørdag 30. juni, klokken 12.00. Festivalcampen er kun åpen for personer som er 16 år og oppover. Vi ber om legitimasjon fra personer med festivalpass eller campingpass. Er du under 16 vil heller ikke få refundert campingpasset du eventuelt har kjøpt eller mellomlegget mellom festivalpass og ukespass.

Les mer om Hovefestivalen 2012 >>

Relaterte saker

Eventbilde: Rossman @SALT
onsdag
19:30

Rossman @SALT

En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band, gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!
torsdag
17:00

Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!

Du som er ung (13–18 år) i Oslo inviteres til en kveld stappfull av musikk, læring og moro!