Søk i Aktiv i Oslo

Hovefestivalen 2012 hovedbilde

Hovefestivalen 2012

Hovefestivalen 2012, på Tromøya i Arendal
26. – 29. juni blir det liv og røre på lille Tromøya i Arendal. Da braker Hovefestivalen løs. Festivalen kan i år friste med artister som Skrillex, Snoop Dog, Lana Del Rey, Wiz Khalifa, Jonas Alaska, Maribel og mange fler.

Billetter og Priser:

Hovefestivalen 2012 – FESTIVALPASS (alt inklusive):
Gir deg tilgang til Campingen fra søndag 24. juni til lørdag 30. juni og til festivalområdet alle fire festivaldagene (26. juni – 29.juni). På grunn av adgang til festivalcampen må kjøperen/billettholder være over 16 år ved ankomst til Hove. Legitimasjon vil bli påkrevet.

Festivalpasset koster NOK 2500,- og kan kjøpes her.

Hovefestivalen 2012 – UKESPASS (ingen camping):
Gir deg adgang til festivalområdet alle fire festivaldagene (26. juni – 29.juni), men ingen adgang til campen. Om du ombestemmer deg og er 16+ er det mulig å kjøpe en separat campingbillett, men dette vil være noe dyrere enn å kjøpe et festivalpass der alt er inkludert. Alle under 15 år må ha følge av en person på over 18 år på Festivalområdet.

Ukespasset koster NOK 2250,- og kan kjøpes her

Hovefestivalen 2012 – DAGSPASS (ingen camping):
Gir deg adgang til festivalområdet på én bestemt dag. Er du over 16 år kan du også kjøpe et eget campingpass sammen med dagspasset, som gir deg adgang til festivalcampen fra søndag 24. juni til lørdag 30. juni. Vil du inn på festivalområdet i to eller flere dager vil du spare penger ved å kjøpe et festivalpass. Uten billett til selve festivalen slipper man heller ikke inn på campingen. Alle under 15 år må følges av en person over 18 år på festivalområdet.

Billettpris vil bli offentliggjort senere og dagspassene blir lagt ut i salg når alle headlinerne er annonsert.

Hovefestivalen 2012 – CAMPINGPASS:
Gir deg adgang til campingen og er kun gyldig med et ukes- eller dagspass for personer fylt 16 år ved ankomst til Hove. Kjøper du festivalpasset (alt inklusive) trenger du ikke separat campingpass.

Billettene koster NOK 450,- og kan kjøpes her.

Hovefestivalen 2012 – STRANDCAMP-PAKKE:
Denne pakken gjelder for 2 personer og består av to ukespass + leie av et ferdig oppsatt telt for to personer på strandcampen, der du kan campe i de flotte og litt roligere omgivelsene på strandcampen. Alle som benytter seg av tilbudet har tilgang på private dusjer og toaletter og adgang til festivalen bare en kort spasertur gjennom et skogholt. Her trenger du ikke noe separat campingpass og alle strandcampere vil bli møtt og vist til teltene ved et gitt check-in punkt. Aldersgrense vil bli annonsert senere.

Strandcamp-pakkenkoster NOK 6000,- og kan kjøpes her.

Hovefestivalen 2012 – UKESPASS FOR BARN (i følge med voksen og ingen camping tillatt):
Gir deg adgang til festivalområdet alle fire festivaldagene (26. juni – 29.juni) og gjelder for alle under 12 år. Ukespasset gir ikke tilgang til campingen, selv i følge med en over 18. Alle med dette passet må ha følge av en voksen på over 18 år inne på festivalområdet, og må ha med legitimasjon på at du er 11 år eller yngre.

Ukespass for barn koster NOK 300,- og kan kjøpes her.

Hovefestivalen 2012 – DAGSPASS FOR BARN (i følge med voksen og ingen camping tillatt):
Gir deg adgang til festivalområdet på én bestemt dag. Det er ingen adgang til campingen, selv med følge av person over 18 år, og du må ha med legitimasjon på at du er 11 år eller yngre. Alle med dette passet må følges av en person over 18 år på festivalområdet. Vil du på Hove i to eller flere dager, anbefaler vi å kjøpe ukespasset for barn.

Billettene koster NOK 100,- og blir lagt ut i salg når alle headlinerne er annonsert.

Bo og leve under Hovefestivalen 2012:
Festivalcampen åpner søndag 24. juni, klokken 12.00 og stenger lørdag 30. juni, klokken 12.00. Festivalcampen er kun åpen for personer som er 16 år og oppover. Vi ber om legitimasjon fra personer med festivalpass eller campingpass. Er du under 16 vil heller ikke få refundert campingpasset du eventuelt har kjøpt eller mellomlegget mellom festivalpass og ukespass.

Les mer om Hovefestivalen 2012 >>

Relaterte saker

Eventbilde: Hovedøen Social Club slynger julen inn med Hanne Krogh
lørdag
20:00

Hovedøen Social Club slynger julen inn med Hanne Krogh

Du får Cuba-versjonene av høytidens musikalske perler som du knapt visste du savnet. Julen blir garantert aldri det samme igjen.

Eventbilde: Familie-julekonsert med Det Norske Jentekor
søndag
14:00

Familie-julekonsert med Det Norske Jentekor

Det Norske Jentekor inviterer i år som i fjor til familiejulekonserter på Sentralen. 

Eventbilde: Christel Alsos med julekonsert på Hadeland Glassverk
søndag
14:00

Christel Alsos med julekonsert på Hadeland Glassverk

Med stort julemarked, 11 butikker, 4 spisesteder, åpen glasshytte og stemningsfulle juleaktiviteter for hele familien, er Hadeland Glassverk et flott sted å besøke i førjulstiden.