Søk i Aktiv i Oslo

Høstutstillingen 2011 hovedbilde

Høstutstillingen 2011

Høstutstillingen 2011 på Kunstnernes Hus

Statens Kunstutstilling, Høstutstillingen, arrangeres i 2011 for 124. gang. Siden den åpnet dørene for første gang i 1882, har den vært elsket og hatet. I år har juryen valg ut innsendte bidrag blandt 2221 kunstnere. 93 er valgt ut og på Høstutstillingen stiller de til sammen ut 116 verk.

Årets høstutstilling er preget av stor variasjon. Både i kunstformer og i kunstnere. Her er billedkunst, tekstilkunst, videoinnstallasjoner, skulpturer, fotografi og så mye mer. Og kunsten du kan se er laget av alt fra veletablerte kunstnere til uutdannede nykommere.

 Få en guidet minitur med Høstutstillingens utstillingsleder Ingrid Lystad her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!