Søk i Aktiv i Oslo

Høsttilbud hos Den Norske Ballettskoles Kultursenter hovedbilde

Høsttilbud hos Den Norske Ballettskoles Kultursenter

999267_553956671313188_1445953587_n

Den Norske Ballettskole utdanner elever og får talentet frem

Den Norske Ballettskole (DNBS) er et springbrett ut i karrieren. Elever fra DNBS har fått tildelt ulike roller hos Nationalteateret i”Annie”, jobb i Moscow City Ballet og som breakdancer i King Wings Crew, studieplass hos Ballettakademiet i Kiev, Perm, Vaganova Akademiet og Bolshoi Akademiet.

Skolen favner et bredt kulturtilbud for barn og unge i alderen 2 til 18 år. Til høsten går vi i gang igjen i uke 35, 26. august. Både gutter og jenter håper vi finner veien til oss, for å teste ut om scenekunsten er noe for dem. Store forestillinger fremføres både til jul og sommer, og alle kan delta.

Årets juleforestilling fremføres i Bærum Kulturhus og til sommeren i Sandvika teater, og profesjonell scenefasilitet er meget viktige å la barna bryne seg på tidlig for å utvikle en profesjonell fremtoning på scenen.

Sceneerfaring er gøy og meget givende for både de som trener en gang i uken og de som trener 6 dager i uken!Som den eneste aktør i Norge som følger det russiske ballettmetodikken har vi audition 26. og 27. august for de som ønsker å satse på en karriere i ballett.

Audition er åpen for jenter og gutter fra 5 års alderen, og blir de akseptert kan de trene med satsningspartiet nivå 0 fra 2 dager i uken med russiske og ukrainske ballettpedagoger. (Audition informasjon ligger på www.dnbs.no) . Pedagogene som underviser er fra de store ukrainske og russiske akademier og Operaer. Til høsten får elevene opptrening til ballettkonkurransen Arabesque som er i Perm, Russland.

De som trener 6 dager i uken avlegger en avsluttende balletteksamen hvert år for å kunne gå videre til neste nivå i Vaganova systemet. Årets jury var helt spesiell med internasjonalt besøk av Anton Boytsov og Ekaterina Shchelkanova, tidligere solistdansere ved Marinskij teateret/Kirov teatret i Russland og American Ballet Theatre i USA. De norske ballettalentene fikk der en internasjonal anerkjennelse av at trener på en måte som går rette veien videre mot drømmen om en spennende karriere på scenen!

Om du ønsker å trene med oss, se påmelding på www.dnbs.no. Der finner du også informasjon om vårt sommerkurs som er for ballettalenter.

Relaterte saker