Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

“Hør på meg!” filmvisning på Litteraturhuset hovedbilde
torsdag 

“Hør på meg!” filmvisning på Litteraturhuset

"Hør på meg!" vises på litteraturhusetI denne dokumentarfilmen møter vi tre ungdommer. De forteller om hvordan de opplevde seg respektert og lyttet til før barnevernet bestemte hva som skulle skje med dem.

Hedda og Thomas ble ikke hørt og har vært utsatt for dramatiske tvangsflyttinger, uten forvarsel og gjennomført av politi. Ruzzel har en annen erfaring, hun ble hørt og fikk være med å velge. 

Barn skal høres og meningene deres skal ha betydning. Filmen stiller spørsmål ved barnevernets praksis i bruk av akutte flyttevedtak og rettsikkerheten til barna.

“HØR PÅ MEG” gir et sterkt og unikt innblikk i ungdommenes opplevelser av barnevernets beslutninger. Filmen tar barna på alvor og lytter til dem!

Lengde: 50 min | Regi: Janne Berge | Produsert av Feber Film

Etter filmen vil regissør og deltakere være tilstede for spørsmål og dialog med publikum.

Hvor: Nedjma
Arrangementet er gratis
ArrangørFeber Film

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.