Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hoop Dance nybegynnerkurs hovedbilde
tirsdag 

Hoop Dance nybegynnerkurs

ntso

Vi i Mad Moonrise Hoop Dance vil at trening skal være det morsomste du gjør på fritiden. Dessuten vil vi at det å komme i form skal være enkelt og gi skikkelige resultater på kortest mulig tid. Derfor holder vi kurs i Hoop Dance – en ny treningstrend hvor vi bruker rockering på nye måter som du ikke visste var mulig.

Hoop Dance er mer enn en treningsform, det er en utøvende kunstform, en type aktiv meditasjon, en hobby og en livsstil. Det ser stilig ut, men er faktisk enklere enn man skulle tro. Selv hadde vi ingen erfaring med rockering da vi begynte med Hoop Dance i 2009. Vi hadde aldri klart å bruke en rockering før og hadde ingen erfaring med dans. Bare tre måneder etter at vi prøvde Hoop Dance for første gang, sluttet vi i jobbene våre og begynte å gjøre show på firmafester og julebord. Hoop Dance gjør underverker for kropp og sinn og har blitt kåret til verdens mest effektive treningsform av ACC (American Council of Excercise). De positive virkningene av Hoop Dance ville vi dele med flere, derfor begynte vi å holde kurs for folk som hadde lyst til å komme i form på en morsommere, enklere og mer effektiv måte!

Hoop Dance er forholdsvis nytt, og er totalt forskjellig fra tidligre kunstformer og treningformer med rockering. Vi ‘trikser’ med rockeringen til musikk, på en måte hvor triksene flyter elegant over i hverandre, slik at vi aldri trenger å stoppe opp for å flytte ringen. Ringen kan være i hendene og forskjellige steder på kroppen. Vi bruker hele kroppen aktivt, ikke bare midjen. Det finnes ingen kompliserte dansetrinn eller koreografi i kurset. På vår nettside (www.madmoonrise.com) kan du se videoer og melde deg på kurs!

Det beste med Hoop Dance er at alle kan lære det, og at det er en veldig morsom måte å trene på. Begynner du på kurs, får du bli med i Oslos stadig voksende Hoop Dance miljø, og kan trene videre med oss etter kurset. Vi har innendørs trening om vinteren, og utendørs treningsøkter med musikk og stemning i Oslos parker hele sommeren.
Kurset passer for voksne og deg over 14 år, men vi kan gjøre unntak. Den ynste kursdeltakeren vi har hatt var 12 år, og overrasket faktisk med å vinne talentkonkuranse på barneskolen sin etter å ha gått på kurs! Den eldste deltakeren vi har hatt var 59, og imponerte med rockeringshow på sin egen 60-års-dag etter nybegynnerkurset! Noen deltakere ønsker å bruke rockeringen som en kunstform i show-sammenheng, mens for de fleste er Hoop Dance mest en morsom måte å trene på.
Få en treningshobby for resten av livet, og meld deg på kurs i januar! (I tillegg til tirsdagskurset har vi et kurs som går på torsdager.)


Marstrandgate 8
0566 Oslo

Relaterte saker