Arrangementet er fullført.

Highasakite – fri aldersgrense hovedbilde
fredag 

Highasakite – fri aldersgrense

Main1_photo_Tonje Thilesen

Sentrum Scene 01. mai 2015

Konserten 30. april ble raskt utsolgt, så etter sterkt påtrykk har Highasakite i samråd med Sentrum Scene besluttet å sette opp ekstrakonsert påfølgende dag. Her vil det også være muligheter for de under 18 år – da Sentrum Scene vil ha fri aldersgrense på galleriet på denne konserten.

Highasakite sier følgende i en kommentar: «Dette var overhodet ikke noe vi hadde planlagt, men i samråd med Sentrum Scene har vi bestemt oss for å gi så mange som mulig sjansen til å se oss i Oslo før vi begynner på nytt materiale. Det er fantastisk at så mange har lyst til å se oss!»

«Det er en stor glede å igjen få til en ekstrakonsert med Highasakite på våre scener. Suksessen vil ingen ende ta, og det er helt tydelig at bandet har rørt ved en nerve i den norske befolkingen. 2 Spellemannpriser sier vel sitt! Dette blir bandets femte konsert hos oss på litt over et år, og vi forventer at også denne konserten selger ut på rekordtid – som alle de tidligere” sier Joakim Throndsen på Rockefeller/Sentrum Scene.

Finn billetter her.

Tid fra kl. 20.00

Relaterte saker

Eventbilde: Slow Cinema Sunday
søndag
13:45

Slow Cinema Sunday

Her kan du oppleve kontemplativ film i sittesekk eller hengekøye i Salongen på Vega Scene, og virkelig drømme deg bort!

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
søndag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.

Eventbilde: Soul Sessions – Open Practice
søndag
16:00

Soul Sessions – Open Practice

Soul Sessions Oslo OPEN PRACTICE er for alle som trenger et sted å danse fra seg og trene, uansett stil, nivå og alder.