Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Highasakite – fri aldersgrense hovedbilde
fredag 

Highasakite – fri aldersgrense

Main1_photo_Tonje Thilesen

Sentrum Scene 01. mai 2015

Konserten 30. april ble raskt utsolgt, så etter sterkt påtrykk har Highasakite i samråd med Sentrum Scene besluttet å sette opp ekstrakonsert påfølgende dag. Her vil det også være muligheter for de under 18 år – da Sentrum Scene vil ha fri aldersgrense på galleriet på denne konserten.

Highasakite sier følgende i en kommentar: “Dette var overhodet ikke noe vi hadde planlagt, men i samråd med Sentrum Scene har vi bestemt oss for å gi så mange som mulig sjansen til å se oss i Oslo før vi begynner på nytt materiale. Det er fantastisk at så mange har lyst til å se oss!”

“Det er en stor glede å igjen få til en ekstrakonsert med Highasakite på våre scener. Suksessen vil ingen ende ta, og det er helt tydelig at bandet har rørt ved en nerve i den norske befolkingen. 2 Spellemannpriser sier vel sitt! Dette blir bandets femte konsert hos oss på litt over et år, og vi forventer at også denne konserten selger ut på rekordtid – som alle de tidligere” sier Joakim Throndsen på Rockefeller/Sentrum Scene.

Finn billetter her.

Tid fra kl. 20.00

Relaterte saker

Eventbilde: Latterlaben – Komikernes egen testplattform
onsdag
20:30

Latterlaben – Komikernes egen testplattform

Komikernes egen testplattform for standup, sketsj, karakter, sang – hva som helst. Her får du oppleve splitter nytt materiale bli presentert for aller første gang.

Eventbilde: Afternoon Tea på Sjøholmen Café
torsdag
12:00

Afternoon Tea på Sjøholmen Café

Unn deg den sjarmerende Afternoon Tea-opplevelsen ved Sjøholmen Café.

Eventbilde: Student Game Night hos Eldorado
torsdag
17:00

Student Game Night hos Eldorado

Møt andre spill-interesserte hos Eldorado! Et naturlig start-sted for en sosial torsdagskveld.