Arrangementet er fullført.

Highasakite – fri aldersgrense hovedbilde
fredag 

Highasakite – fri aldersgrense

Main1_photo_Tonje Thilesen

Sentrum Scene 01. mai 2015

Konserten 30. april ble raskt utsolgt, så etter sterkt påtrykk har Highasakite i samråd med Sentrum Scene besluttet å sette opp ekstrakonsert påfølgende dag. Her vil det også være muligheter for de under 18 år – da Sentrum Scene vil ha fri aldersgrense på galleriet på denne konserten.

Highasakite sier følgende i en kommentar: «Dette var overhodet ikke noe vi hadde planlagt, men i samråd med Sentrum Scene har vi bestemt oss for å gi så mange som mulig sjansen til å se oss i Oslo før vi begynner på nytt materiale. Det er fantastisk at så mange har lyst til å se oss!»

«Det er en stor glede å igjen få til en ekstrakonsert med Highasakite på våre scener. Suksessen vil ingen ende ta, og det er helt tydelig at bandet har rørt ved en nerve i den norske befolkingen. 2 Spellemannpriser sier vel sitt! Dette blir bandets femte konsert hos oss på litt over et år, og vi forventer at også denne konserten selger ut på rekordtid – som alle de tidligere” sier Joakim Throndsen på Rockefeller/Sentrum Scene.

Finn billetter her.

Tid fra kl. 20.00

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet åpner førstkommende lørdag
lørdag

Vestkanttorvet åpner førstkommende lørdag

Nå kan vi endelig møtes på torvet igjen, og som vi gleder oss! Oslo har manglet sitt fine lørdagsmarked og denne store, sosiale møteplassen. 

Eventbilde: Fabelaktige dyr – fra jernalder og vikingtid
lørdag

Fabelaktige dyr – fra jernalder og vikingtid

Vikingene og deres forfedre så på dyr med ærefrykt og beundring. Bli med inn i en verden der forholdet til dyr var helt annerledes enn i dag.

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
lørdag
11:00

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.