Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hi-Fi Scenen med Monica Heldal hovedbilde
onsdag 
18:30

Hi-Fi Scenen med Monica Heldal

ntso

Sangeren og låtskriveren gjester Hi-Fi Scenen for en eksklusiv lytte- og intervjusession på Sentralen i Oslo onsdag den 30. mars i anledning utgivelsen av hennes etterlengtede andre album ’The One In The Sun’, som slippes 8. april. Eventen arrangeres i samarbeid med Hi-Fi Klubben.

Monica Heldal gjester Hi-Fi Scenen onsdag 30 mars på Sentralen i Oslo, der hun vil presentere sitt andre album ’The One In The Sun’, som slippes 8. april. Denne kvelden vil Monica Heldals nye album spilles av foran et publikum på et av verdens beste lydsystemer, Steinway Lyngdorf S-Series, som er levert av Hi-Fi Klubben. Her vil publikum også kunne stille spørsmål direkte til hovedpersonen selv. Knut Schreiner er kveldens vert. Som en ekstra godbit til publikum kommer Monica i tillegg til å fremføre et par låter live.

Sangeren og låtskriveren har bare debutalbumet ’Boy From The North’ under beltet, men hun har allerede fått høy internasjonal anerkjennelse for sitt talent som sanger og låtskriver. Hun har fått fem-stjerners anmeldelser fra blant annet VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen og Bergensavisen; hun har varmet opp for Tom Petty, Bjørn Eidsvåg og Ben Howard; hun har vunnet to Spellemannpriser for ”Beste popsolist” og ”Beste nykommer”; hun har fått et Gramo-stipend og hun har ligget 21 uker på den norske albumlisten.

Nå kommer Heldal med sitt andre album, som er produsert av hennes to medmusikanter, Øyvind Blomstrøm og Cato ”Salsa” Thomassen . Albumet ble spilt inn i Oslo, og det har blitt til i løpet av de siste årene. Monica Heldal gleder seg til å presentere det nye albumet sitt under eminente lytteforhold ordnet av Hi-Fi Klubben:

”Jeg gleder meg spesielt til å høre albumet på virkelig gode kvalitetshøyttalere. Jeg vet det er veldig bra det de har. Jeg er sikker på at det kommer til å låte fantastisk og at det blir en skikkelig god opplevelse,” sier hun.

”Monica Heldal er en låtskriver som tar opp arven etter de store ikonene fra den amerikanske rock’n’roll-tradisjonen. Her er det den organiske og varme lyden som er i sentrum. Jeg er sikker på at det blir en stor lydopplevelse når vi får høre hennes nye album ’The One In The Sun’ på et storslått lydsystem,” sier Martin Kjær Skou, Kundeklubb- og sponsorsjef i Hi-Fi Klubben.

Tid fra kl. 18.30.

Relaterte saker

Eventbilde: Jonna Støme – Ikaros
fredag
22:30

Jonna Støme – Ikaros

Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna.

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!