Arrangementet er fullført.

Hi-Fi Scenen med Monica Heldal hovedbilde
onsdag 
18:30

Hi-Fi Scenen med Monica Heldal

ntso

Sangeren og låtskriveren gjester Hi-Fi Scenen for en eksklusiv lytte- og intervjusession på Sentralen i Oslo onsdag den 30. mars i anledning utgivelsen av hennes etterlengtede andre album ’The One In The Sun’, som slippes 8. april. Eventen arrangeres i samarbeid med Hi-Fi Klubben.

Monica Heldal gjester Hi-Fi Scenen onsdag 30 mars på Sentralen i Oslo, der hun vil presentere sitt andre album ’The One In The Sun’, som slippes 8. april. Denne kvelden vil Monica Heldals nye album spilles av foran et publikum på et av verdens beste lydsystemer, Steinway Lyngdorf S-Series, som er levert av Hi-Fi Klubben. Her vil publikum også kunne stille spørsmål direkte til hovedpersonen selv. Knut Schreiner er kveldens vert. Som en ekstra godbit til publikum kommer Monica i tillegg til å fremføre et par låter live.

Sangeren og låtskriveren har bare debutalbumet ’Boy From The North’ under beltet, men hun har allerede fått høy internasjonal anerkjennelse for sitt talent som sanger og låtskriver. Hun har fått fem-stjerners anmeldelser fra blant annet VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen og Bergensavisen; hun har varmet opp for Tom Petty, Bjørn Eidsvåg og Ben Howard; hun har vunnet to Spellemannpriser for ”Beste popsolist” og ”Beste nykommer”; hun har fått et Gramo-stipend og hun har ligget 21 uker på den norske albumlisten.

Nå kommer Heldal med sitt andre album, som er produsert av hennes to medmusikanter, Øyvind Blomstrøm og Cato ”Salsa” Thomassen . Albumet ble spilt inn i Oslo, og det har blitt til i løpet av de siste årene. Monica Heldal gleder seg til å presentere det nye albumet sitt under eminente lytteforhold ordnet av Hi-Fi Klubben:

”Jeg gleder meg spesielt til å høre albumet på virkelig gode kvalitetshøyttalere. Jeg vet det er veldig bra det de har. Jeg er sikker på at det kommer til å låte fantastisk og at det blir en skikkelig god opplevelse,” sier hun.

”Monica Heldal er en låtskriver som tar opp arven etter de store ikonene fra den amerikanske rock’n’roll-tradisjonen. Her er det den organiske og varme lyden som er i sentrum. Jeg er sikker på at det blir en stor lydopplevelse når vi får høre hennes nye album ’The One In The Sun’ på et storslått lydsystem,” sier Martin Kjær Skou, Kundeklubb- og sponsorsjef i Hi-Fi Klubben.

Tid fra kl. 18.30.

Relaterte saker

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

FLYTTET! Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
lørdag
18:00

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.