Arrangementet er fullført.
Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen. Fokuset her er gode hverdagsauser som kan lages i større mengder og som med enkle grep kan få en rekke ulike bruksområder. Kunnskapen du tilegner deg på dette kurset er noe enhver hobbykokk burde kunne og sørge for at går i arv, slik at fremtidens middager er sikret en deilig saus.
Vi tar for oss fire ulike grunnsauser, som vi lærer deg å videreutvikle til ulike versjoner med mange ulike bruksområder, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester.
Hvit saus
Brun saus
Tomatisert base
Kyllingbaserte sauser
Vi fokuserer på teknikkene bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Alle spiser sausene de selv har laget, servert med passende råvarer tilberedt av oss. Og er det noe saus til overs er dere hjertelig velkommen til å ta det med hjem.
Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1250,-per person
Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.