Arrangementet er fullført.
Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen. Fokuset her er gode hverdagsauser som kan lages i større mengder og som med enkle grep kan få en rekke ulike bruksområder. Kunnskapen du tilegner deg på dette kurset er noe enhver hobbykokk burde kunne og sørge for at går i arv, slik at fremtidens middager er sikret en deilig saus.
Vi tar for oss fire ulike grunnsauser, som vi lærer deg å videreutvikle til ulike versjoner med mange ulike bruksområder, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester.
Hvit saus
Brun saus
Tomatisert base
Kyllingbaserte sauser
Vi fokuserer på teknikkene bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Alle spiser sausene de selv har laget, servert med passende råvarer tilberedt av oss. Og er det noe saus til overs er dere hjertelig velkommen til å ta det med hjem.
Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1250,-per person
Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.
Duckpin ønsker alle stundenter velkommen til en minnerik opplevelse med gode tilbud!
Besøk Issho for en uforglemmelig matopplevelse kombinert med den fengslende forestillingen Miss Saigon hver torsdag til lørdag!