Arrangementet er fullført.

Hellbillies på Rockefeller hovedbilde
torsdag 

Hellbillies på Rockefeller

 Hellbillies
Pressebilde Hellbillies.

Hellbillies på Rockefeller

Turneen går mot slutten, og Moslåtten gir seg.

Hellbillies består av brødrene Aslag Haugen (vokal, gitar) og Lars Håvard Haugen (gitarer, vokal), Arne Moslåtten (trekkspill, fløyte, perc), Arne Sandum (bass) og Bjørn Gunnar Sando (trommer, perc), samt studio- og live musiker Lars Chr Narum på tangenter. Bandet ble etablert i Ål i Hallingdal i 1990 og har siden den gang gitt ut hele 13 album! Nå spiller de igjen på Rockefeller! Etter nærmere 1500 konserter, 13 album og flere spellemannspriser går nok en turne mot slutten. Men denne gangen er det litt spesielt.

Arne Moslåtten gir seg i Hellbillies etter snaut 25 år. Arne fortsetter å bidra med tekster til bandet på fremtidige utgivelser som på mange måter har blitt varemerket til det folkekjære bandet. Bandet er nå i ferd med å avslutte sin års lange turne «Tretten», og dette vil være siste sjanse for å se Arne Moslåtten live med Hellbillies.

Arne Moslåtten sier i en kommentar:
All reisingen tar på og på et tidspunkt blir det nok. Jeg har turnert i Norge siden 60-tallet og de siste 25 av dem med Hellbillies.
Aslag Haugen supplerer:
Resten av bandet synes det er leit at Arne slutter i bandet og ikke blir med på turne lenger, men alt har jo en ende. Vi skal sørge for at han får nok av nye låter å skrive tekster til, så arbeidsledig blir han ikke. Arne er en av landets beste tekstforfattere og han har laget mange tekster som betyr enormt mye for mange.
 
Her kan du se de siste opptredene med Arne Moslåtten i livebesetningen. Med seg på disse jobbene har de også den meritterte amerikanske felespilleren Rob Hajacos.
 
29/11                      Oslo, Rockefeller – utsolgt
30/11                      Oslo, Rockefeller – ekstrakonsert
4/12                        Lyngdal, Kulturhuset
5/12                        Porsgrunn – Ælvespeilet
6/12                        Drammen, Union Scene
7/12                        Gol, Storefjellhallen
 
Hellbillies har turnert land og strand i Norge i løpet av 2013 på klubber, kulturhus og de største festivalene.
 

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum
onsdag

«Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Ny medisinhistorisk utstilling på Teknisk museum
onsdag

Ny medisinhistorisk utstilling på Teknisk museum

Norsk Teknisk Museum inviterer til formell åpning av ny, fast og brennende aktuell utstilling på Nasjonalt medisinsk museum.