Arrangementet er fullført.

Hellbillies på Rockefeller hovedbilde
torsdag 

Hellbillies på Rockefeller

 Hellbillies
Pressebilde Hellbillies.

Hellbillies på Rockefeller

Turneen går mot slutten, og Moslåtten gir seg.

Hellbillies består av brødrene Aslag Haugen (vokal, gitar) og Lars Håvard Haugen (gitarer, vokal), Arne Moslåtten (trekkspill, fløyte, perc), Arne Sandum (bass) og Bjørn Gunnar Sando (trommer, perc), samt studio- og live musiker Lars Chr Narum på tangenter. Bandet ble etablert i Ål i Hallingdal i 1990 og har siden den gang gitt ut hele 13 album! Nå spiller de igjen på Rockefeller! Etter nærmere 1500 konserter, 13 album og flere spellemannspriser går nok en turne mot slutten. Men denne gangen er det litt spesielt.

Arne Moslåtten gir seg i Hellbillies etter snaut 25 år. Arne fortsetter å bidra med tekster til bandet på fremtidige utgivelser som på mange måter har blitt varemerket til det folkekjære bandet. Bandet er nå i ferd med å avslutte sin års lange turne «Tretten», og dette vil være siste sjanse for å se Arne Moslåtten live med Hellbillies.

Arne Moslåtten sier i en kommentar:
All reisingen tar på og på et tidspunkt blir det nok. Jeg har turnert i Norge siden 60-tallet og de siste 25 av dem med Hellbillies.
Aslag Haugen supplerer:
Resten av bandet synes det er leit at Arne slutter i bandet og ikke blir med på turne lenger, men alt har jo en ende. Vi skal sørge for at han får nok av nye låter å skrive tekster til, så arbeidsledig blir han ikke. Arne er en av landets beste tekstforfattere og han har laget mange tekster som betyr enormt mye for mange.
 
Her kan du se de siste opptredene med Arne Moslåtten i livebesetningen. Med seg på disse jobbene har de også den meritterte amerikanske felespilleren Rob Hajacos.
 
29/11                      Oslo, Rockefeller – utsolgt
30/11                      Oslo, Rockefeller – ekstrakonsert
4/12                        Lyngdal, Kulturhuset
5/12                        Porsgrunn – Ælvespeilet
6/12                        Drammen, Union Scene
7/12                        Gol, Storefjellhallen
 
Hellbillies har turnert land og strand i Norge i løpet av 2013 på klubber, kulturhus og de største festivalene.
 

Relaterte saker

Eventbilde: Ringnes Brygghus digitale Pop Culture Quiz
onsdag
18:35

Ringnes Brygghus digitale Pop Culture Quiz

Mike og Ringnes Brygghus sin populære digitale Pop Culture Quiz

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
torsdag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Smak av Pinot Noir
torsdag
19:30

Smak av Pinot Noir

Bærum Kulturhus inviterer til en jordomseiling og smaker på de ulike typene med Merete Bø. Arrangementet foregår digitalt.