Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Helgekurs Pole nybegynner hovedbilde
torsdag 

Helgekurs Pole nybegynner

sometimesbildenett

Helgekurset Pole nybegynner hos Sometimes gir deg et solid grunnlag og har mange fordeler. Du får din egen stang, og blir kjent med instruktøren din og de andre på kurset. Kurset krever ingen forkunnskaper i det hele tatt.
Kurset går over lørdag og søndag og har totalt 6 timer undervisning. Vi går gjennom oppvarming, teknikk, dans og uttøyning. Her får du en grundig innføring i pole dance teknikk der du lærer en rekke ”moves” og ”spins”, samt styrke- og tøyningsøvelser som gradvis gjør deg sikrere, sterkere og mer fleksibel. Vi setter også bevegelsene sammen til sekvenser, og til slutt har du en imponerende rutine på plass. Du vil kjenne styrken og gleden ved å trene, samtidig som får personlig oppfølging av instruktøren din som følger deg gjennom hele kurshelgen.

VARIGHET: 2 dager. Lørdag og søndag 
PRIS: kr. 1750,- 

For mer info og påmelding følg linken: 

https://clients.mindbodyonline.com/ws.asp?studioid=5546&stype=-8&sTG=23&sVT=13&sView=day&sDate=9/21/2013

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
fredag
11:00

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
fredag
11:00

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.