Søk i Aktiv i Oslo

Habitatdagen – Infrastructure 2013: Communication hovedbilde

Habitatdagen – Infrastructure 2013: Communication

ntso

Den 7. oktober markerer Habitat Norge den internasjonale Habitatdagen med den årlige Habitatkonferansen. Konferansen avholdes på Litteraturhuset i Oslo, sal: Wergeland, mandag 7. oktober 9.00-15.00.

I årets konferanse ønsker vi å sette søkelys på ny informasjons- og kommunikasjonsteknologi som infrastruktur i voksende byer og uformelle bosettinger. Dette er en del av Habitat Norges satsning i år med søkelys på infrastrukturelle utfordringer knyttet til urban fattigdom i dagens byer.

Markering av den internasjonale Habitatdagen – Infrastructure 2013: Communication

Ny informasjons- og kommunikasjonsteknologi som infrastruktur i voksende byer og uformelle bosettinger. Digital informasjons- og kommunikasjonsteknologi er en nødvendig infrastruktur i dagens byer. For urbane fattige er ny mobilteknologi, sosiale medier og internett verktøy som tilgjengeliggjør informasjon og tjenester som ellers er utilgjengelige, som mobilvaluta, medisinsk informasjon, varepriser og kartlegging av hus for å gi innbyggere i uformelle områder en adresse.

Til Habitatkonferansen kommer blant andre: Utviklingsminister Heikki E. Holmås, visedirektør i UN Habitat Aisa Kirabo Kacyira, Ushahidi, Pablo S. Chillón, I Paid a Bribe, FAIR, Anders Ese, Design Uten Grenser og Slum Dwellers International.

Konferansen vil foregå på engelsk. Deltagelse, inkludert lunsj er gratis men krever påmelding.

For fullt program se her: https://habitat-norge.org/habitat-day-conference-7-october/

For påmelding til konferansen se her: https://habitat-norge.org/habitat-day-conference-2013-registration/

Relaterte saker