Arrangementet er fullført.

Grunnlegende moderne koketeknikker hovedbilde
mandag 

Grunnlegende moderne koketeknikker

468_2014_12_09_142428

Mathallen Oslo – Mandag 12. januar 2015

Her er det satt opp kurs for deg som er interessert i kjøkkenets magi. Kursene er delt i forskjellige moduler og du kan selv velge hva du ønsker og bygge på din kunnskap.

Er du interessert i nye teknikker og bedre råvareutnyttelse. Da er dette kurset noe for deg. Her utforskes temaet Sousvide og de går gjennom ulike tilberedninger på frukt og grønt, fisk, kjøtt og dessert.
Kurset er et rent demonstrasjonskurs, der du som deltager får smaksprøver underveis, lærer og observerer.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Demonstrasjonskurs (2 timer)
Oppskriftshefte
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Pris per person: 998,- ink.mva

Tid fra kl. 17.00

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.