Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Grunnlegende moderne koketeknikker hovedbilde
mandag 

Grunnlegende moderne koketeknikker

468_2014_12_09_142428

Mathallen Oslo – Mandag 12. januar 2015

Her er det satt opp kurs for deg som er interessert i kjøkkenets magi. Kursene er delt i forskjellige moduler og du kan selv velge hva du ønsker og bygge på din kunnskap.

Er du interessert i nye teknikker og bedre råvareutnyttelse. Da er dette kurset noe for deg. Her utforskes temaet Sousvide og de går gjennom ulike tilberedninger på frukt og grønt, fisk, kjøtt og dessert.
Kurset er et rent demonstrasjonskurs, der du som deltager får smaksprøver underveis, lærer og observerer.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Demonstrasjonskurs (2 timer)
Oppskriftshefte
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Pris per person: 998,- ink.mva

Tid fra kl. 17.00

Relaterte saker

Eventbilde: Historisk elvevandring med guide
søndag
14:00

Historisk elvevandring med guide

Denne historiske spaserturen går hver søndag langs Akerselva for å oppleve byens varierende landskap og historie.

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: Guidet vandring: Fra Grønland til Bjørvika
mandag
17:00

Guidet vandring: Fra Grønland til Bjørvika

Guiden forteller om de store endringene som har funnet sted på få år, og viser hvordan byen i dag blander ny og eldre bebyggelse. Denne turen kombinerer fjord og det urbane bylivet.