Arrangementet er fullført.

Grunnlegende moderne koketeknikker hovedbilde
mandag 

Grunnlegende moderne koketeknikker

468_2014_12_09_142428

Mathallen Oslo – Mandag 12. januar 2015

Her er det satt opp kurs for deg som er interessert i kjøkkenets magi. Kursene er delt i forskjellige moduler og du kan selv velge hva du ønsker og bygge på din kunnskap.

Er du interessert i nye teknikker og bedre råvareutnyttelse. Da er dette kurset noe for deg. Her utforskes temaet Sousvide og de går gjennom ulike tilberedninger på frukt og grønt, fisk, kjøtt og dessert.
Kurset er et rent demonstrasjonskurs, der du som deltager får smaksprøver underveis, lærer og observerer.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Demonstrasjonskurs (2 timer)
Oppskriftshefte
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Pris per person: 998,- ink.mva

Tid fra kl. 17.00

Relaterte saker

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse
torsdag
09:00

Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse

Marokkansk teater befinner seg i krysningspunktet mellom egen fortellertradisjon, det europeiske teateret og som kulturbevaring av folklore. Foredraget holdes på norsk.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Cabernet Sauvignon
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon er i dag den mest plantede druen i verden og viser ulike ansikter avhengig av hvor den dyrkes.