Arrangementet er fullført.

Grunnlegende moderne koketeknikker hovedbilde
mandag 

Grunnlegende moderne koketeknikker

468_2014_12_09_142428

Mathallen Oslo – Mandag 12. januar 2015

Her er det satt opp kurs for deg som er interessert i kjøkkenets magi. Kursene er delt i forskjellige moduler og du kan selv velge hva du ønsker og bygge på din kunnskap.

Er du interessert i nye teknikker og bedre råvareutnyttelse. Da er dette kurset noe for deg. Her utforskes temaet Sousvide og de går gjennom ulike tilberedninger på frukt og grønt, fisk, kjøtt og dessert.
Kurset er et rent demonstrasjonskurs, der du som deltager får smaksprøver underveis, lærer og observerer.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Demonstrasjonskurs (2 timer)
Oppskriftshefte
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Pris per person: 998,- ink.mva

Tid fra kl. 17.00