Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Grønnskjerm – film fra unge filmskapere hovedbilde
torsdag 

Grønnskjerm – film fra unge filmskapere

Grønnskjerm

Grønnskjerm er et kontinuerlig filmarrangement som viser film laget av unge filmskapere mellom 17-35 år gratis på kino med påfølgende panel- og publikumsdebatt.

Høstens første Grønnskjerm arrangeres 22. august klokken 19.30 på Parkteateret i Oslo. Første del av kvelden er satt av til å kåre en vinner av kortfilmkonkurransen vår: “Alt for kort”, der filmer på inntil to minutter kjemper om en premie på 10 000 kr. Andre halvdel av kvelden er viet visning av fem kortfilmer med påfølgende debatt. I panelet sitter 2-3 profesjonelle filmarbeidere, som gir konstruktiv kritikk på filmene som blir vist. I tillegg vil også publikum få anledning til å komme med innspill på filmopplevelsen.

Les mer om Grønnskjerm >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.