Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Grønn fredag Oslo hovedbilde
fredag 
16:00
Friluftshuset

Grønn fredag Oslo

DNT ung arrangerer igjen suksessen Grønn Fredag – en motpol til kjøpehysteriet på Black Friday.
Har du en delvis slitt ryggsekk? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker?

Grønn fredag er en nasjonal byttedag der du kan bytte inn friluftsklær og -utstyr du ikke trenger og samtidig gjøre noen skikkelig gode kupp.

DNT ung og POW Norge lanserte i fjor «Miljøvettreglene». Det er enkle tips til hvordan du kan drive med friluftsliv på en mer miljøvennlig måte. Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes daglig, og vi ønsker å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes.

Fredag den 23. november inviterer vi deg derfor til å bli med til å ta vare på miljøet ved å gi friluftsutstyr og -klær og et nytt liv!

Konseptet fungerer som følger:
1. Du kan BYTTE eller GI BORT utstyr til noen andre som trenger det. Lever inn noe og få muligheten til å bytte til deg utstyr du har bruk for. Ønsker du å gi bort uten å ta med deg noe er du selvsagt velkommen til det.
2. Du kan SELGE utstyret ditt ved at vi klistrer en lapp på produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv, og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

Les mer om Grønn Fredag på dnt.no/grnn-fredag og miljøvettreglene på dnt.no/miljovett, og husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr

Det DNT ung Oslo ønsker med dette er at brukte ting skal få nytt liv.

Hvor: Friluftshuset på Sørenga, Sørengakaia 124, Oslo
Når: 23. november kl 16:00-20:00.
Pris: GRATIS

Finn arrangementet på facebook

Relaterte saker