Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Grip ditt publikum hovedbilde
lørdag 
10:00
Øvingshotellet

Grip ditt publikum

Hadde det ikke vært herlig å stå på scenen, føle at du eier den og at du berører publikummet ditt? Guro Høimyr og Marianne Pentha inviterer deg, som ønsker å bli tryggere på scenen, til kurs der de vil hjelpe deg med dette!

Det er ikke alltid så lett å se seg selv utenfra. Vi har alle våre vaner, og på kurset skal dere jobbe med bevisstgjøring av scenespråk og dialog rundt dette. I tillegg skal dere jobbe med tekstformidling, fokus og nervøsitet.

Omtrent halvparten av kurset vil sentreres rundt deg og de andre enkelte deltakerne, i et masterclass-format. Der får alle én individuell sesjon foran gruppa begge dager, der formålet er å få konstruktive råd slik at du kan jobbe videre med sceneuttrykket ditt. I tillegg til din egen masterclass, kan du også lære svært mye av å se andre få undervisning.

Dette sier tidligere kursdeltakere;

”Tusen takk til Marianne, Guro og hele gruppen for en lærerik helg med påfyll på så mange nivåer!”

”Så kult å være med på dette. Det har vært så lærerikt. En glede å bli kjent med dere”

”Tusen takk for to fantastiske dager! Takk til Marianne, Guro og alle deltagerne for masse kunnskap og magiske øyeblikk”

”Kjempeopplevelse, jeg følte meg 3 meter høy da vi var ferdige.“

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sommerens perler
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sommerens perler

Denne kvelden får du smake vin som passer perfekt til sommermaten. Vi smaker på ulike typer vin, fra de lette hvite til fyldige røde som står godt til kjøttet fra grillen.

Eventbilde: To generasjoner – kokkekurs
lørdag
11:00

To generasjoner – kokkekurs

To generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.