Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Grip ditt publikum hovedbilde
lørdag 
10:00
Øvingshotellet

Grip ditt publikum

Hadde det ikke vært herlig å stå på scenen, føle at du eier den og at du berører publikummet ditt? Guro Høimyr og Marianne Pentha inviterer deg, som ønsker å bli tryggere på scenen, til kurs der de vil hjelpe deg med dette!

Det er ikke alltid så lett å se seg selv utenfra. Vi har alle våre vaner, og på kurset skal dere jobbe med bevisstgjøring av scenespråk og dialog rundt dette. I tillegg skal dere jobbe med tekstformidling, fokus og nervøsitet.

Omtrent halvparten av kurset vil sentreres rundt deg og de andre enkelte deltakerne, i et masterclass-format. Der får alle én individuell sesjon foran gruppa begge dager, der formålet er å få konstruktive råd slik at du kan jobbe videre med sceneuttrykket ditt. I tillegg til din egen masterclass, kan du også lære svært mye av å se andre få undervisning.

Dette sier tidligere kursdeltakere;

”Tusen takk til Marianne, Guro og hele gruppen for en lærerik helg med påfyll på så mange nivåer!”

”Så kult å være med på dette. Det har vært så lærerikt. En glede å bli kjent med dere”

”Tusen takk for to fantastiske dager! Takk til Marianne, Guro og alle deltagerne for masse kunnskap og magiske øyeblikk”

”Kjempeopplevelse, jeg følte meg 3 meter høy da vi var ferdige.“

Relaterte saker

Eventbilde: Pizzakurs på Kulinarisk Akademi
fredag
17:00

Pizzakurs på Kulinarisk Akademi

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.

Eventbilde: Vika Walks – en guidet byvandring
lørdag
13:00

Vika Walks – en guidet byvandring

Bli med på gratis byvandring! Vika har en lang og innholdsrik historie, og har gått fra et slumstrøk til å bli Oslos sentrale forretningsdistrikt. Ett område der historisk og moderne arkitektur møtes.

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
lørdag
13:30

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!