Arrangementet er fullført.

Grip ditt publikum hovedbilde
lørdag 
10:00
Øvingshotellet

Grip ditt publikum

Hadde det ikke vært herlig å stå på scenen, føle at du eier den og at du berører publikummet ditt? Guro Høimyr og Marianne Pentha inviterer deg, som ønsker å bli tryggere på scenen, til kurs der de vil hjelpe deg med dette!

Det er ikke alltid så lett å se seg selv utenfra. Vi har alle våre vaner, og på kurset skal dere jobbe med bevisstgjøring av scenespråk og dialog rundt dette. I tillegg skal dere jobbe med tekstformidling, fokus og nervøsitet.

Omtrent halvparten av kurset vil sentreres rundt deg og de andre enkelte deltakerne, i et masterclass-format. Der får alle én individuell sesjon foran gruppa begge dager, der formålet er å få konstruktive råd slik at du kan jobbe videre med sceneuttrykket ditt. I tillegg til din egen masterclass, kan du også lære svært mye av å se andre få undervisning.

Dette sier tidligere kursdeltakere;

”Tusen takk til Marianne, Guro og hele gruppen for en lærerik helg med påfyll på så mange nivåer!»

”Så kult å være med på dette. Det har vært så lærerikt. En glede å bli kjent med dere”

”Tusen takk for to fantastiske dager! Takk til Marianne, Guro og alle deltagerne for masse kunnskap og magiske øyeblikk”

”Kjempeopplevelse, jeg følte meg 3 meter høy da vi var ferdige.“

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner
tirsdag

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

I dag rangeres Chile som nummer ni av verdens største vinproduserende land og denne kvelden får du smake noen av toppvinene derfra.

Eventbilde: Sushikurs med Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Sushikurs med Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.