Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Grenserittet 2012 hovedbilde
torsdag 

Grenserittet 2012

Grenserittet 2012

Grenserittet er et av Norge og Sveriges største terrengsykkelritt og mosjonsmønstringer med et deltagerantall på 7000.

Grenserittet egner seg for terrengsyklister med høye ambisjoner og mosjonister. Med start i Strömstad slynger løypa seg 80 km i vakkert og variert terreng og ender opp med målgang i historiske omgivelser på Fredriksten Festning i Halden. Grensepassering er ca. 29 km etter start.

Kombinasjonen mellom et stort internasjonalt startfelt og en løype som stiller store krav til tempovekslinger, gjør det ekstremt krevende å stå igjen som vinner og klassevinner av Grenserittet. I 2010 ble det for første gang åpnet for egne eliteklasser for menn og kvinner.

Løypa er variert, morsom og passe teknisk til at den jevne mosjonssyklist også vil få en flott opplevelse i vakkert kulturlandskap på vei og sti.

Grenserittet byr også på en stor grad av opplevelser med et omfattende servicetilbud som blant annet omfatter varm mat etter målgang, vask, dusj og garderobefasiliteter, fine premier, sykkelparkering og transport for de som ønsker det.

Grenserittets varemerke er den vakre grensekryssende løypa i variert terreng, blide og dyktige funksjonærer og den unike atmosfæren og stemningen fra start til mål.

Arrangøren setter foreløpig et tak på antall deltagere på 7000 og ønsker å styre økningen med bakgrunn i å holde en stadig høy kvalitet. Grenserittet har vært fulltegnet de siste årene. I 2011 ble rittet fulltegnet på nøyaktig én uke.

Les mer om grenserittet og de forskjellige distansene >> 

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt sommervarmen i utebadet!
søndag

Nyt sommervarmen i utebadet!

I år kommer det til å skje mange spennende aktiviteter ute gjennom hele sommeren! Hele sommeren 2022 finner du to aktivitetsløyper på utebadet i tillegg hoppetårn, sklie og masse mer.

Eventbilde: Gratis omvisning i Botanisk hage
søndag
13:00

Gratis omvisning i Botanisk hage

Guider tar deg med på en tur i Botanisk hage der de viser fram trær og blomster med fokus på det som er på sitt vakreste akkurat nå. De forteller også om Botanisk hages historie.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!