Søk i Aktiv i Oslo

Grenserittet 2012 hovedbilde

Grenserittet 2012

Grenserittet 2012

Grenserittet er et av Norge og Sveriges største terrengsykkelritt og mosjonsmønstringer med et deltagerantall på 7000.

Grenserittet egner seg for terrengsyklister med høye ambisjoner og mosjonister. Med start i Strömstad slynger løypa seg 80 km i vakkert og variert terreng og ender opp med målgang i historiske omgivelser på Fredriksten Festning i Halden. Grensepassering er ca. 29 km etter start.

Kombinasjonen mellom et stort internasjonalt startfelt og en løype som stiller store krav til tempovekslinger, gjør det ekstremt krevende å stå igjen som vinner og klassevinner av Grenserittet. I 2010 ble det for første gang åpnet for egne eliteklasser for menn og kvinner.

Løypa er variert, morsom og passe teknisk til at den jevne mosjonssyklist også vil få en flott opplevelse i vakkert kulturlandskap på vei og sti.

Grenserittet byr også på en stor grad av opplevelser med et omfattende servicetilbud som blant annet omfatter varm mat etter målgang, vask, dusj og garderobefasiliteter, fine premier, sykkelparkering og transport for de som ønsker det.

Grenserittets varemerke er den vakre grensekryssende løypa i variert terreng, blide og dyktige funksjonærer og den unike atmosfæren og stemningen fra start til mål.

Arrangøren setter foreløpig et tak på antall deltagere på 7000 og ønsker å styre økningen med bakgrunn i å holde en stadig høy kvalitet. Grenserittet har vært fulltegnet de siste årene. I 2011 ble rittet fulltegnet på nøyaktig én uke.

Les mer om grenserittet og de forskjellige distansene >> 

Relaterte saker

Eventbilde: Novaski-onsdag på SNØ
onsdag
00:00

Novaski-onsdag på SNØ

Hver onsdag er det 50% rabatt på leie av Novaski!

Eventbilde: Student-torsdag på SNØ
torsdag
00:00

Student-torsdag på SNØ

Hver torsdag får studenter 30% rabatt på dagspass og 50% rabatt på skiutleie.

Eventbilde: Friends Friday på SNØ
fredag
00:00

Friends Friday på SNØ

Hver fredag er det Friends Friday som vil si at du får 2 for 1 på SNØpass, og medlemmer kan ta med seg en venn gratis.