Søk i Aktiv i Oslo

Grenserittet 2012 hovedbilde

Grenserittet 2012

Grenserittet 2012

Grenserittet er et av Norge og Sveriges største terrengsykkelritt og mosjonsmønstringer med et deltagerantall på 7000.

Grenserittet egner seg for terrengsyklister med høye ambisjoner og mosjonister. Med start i Strömstad slynger løypa seg 80 km i vakkert og variert terreng og ender opp med målgang i historiske omgivelser på Fredriksten Festning i Halden. Grensepassering er ca. 29 km etter start.

Kombinasjonen mellom et stort internasjonalt startfelt og en løype som stiller store krav til tempovekslinger, gjør det ekstremt krevende å stå igjen som vinner og klassevinner av Grenserittet. I 2010 ble det for første gang åpnet for egne eliteklasser for menn og kvinner.

Løypa er variert, morsom og passe teknisk til at den jevne mosjonssyklist også vil få en flott opplevelse i vakkert kulturlandskap på vei og sti.

Grenserittet byr også på en stor grad av opplevelser med et omfattende servicetilbud som blant annet omfatter varm mat etter målgang, vask, dusj og garderobefasiliteter, fine premier, sykkelparkering og transport for de som ønsker det.

Grenserittets varemerke er den vakre grensekryssende løypa i variert terreng, blide og dyktige funksjonærer og den unike atmosfæren og stemningen fra start til mål.

Arrangøren setter foreløpig et tak på antall deltagere på 7000 og ønsker å styre økningen med bakgrunn i å holde en stadig høy kvalitet. Grenserittet har vært fulltegnet de siste årene. I 2011 ble rittet fulltegnet på nøyaktig én uke.

Les mer om grenserittet og de forskjellige distansene >> 

Relaterte saker

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.

Eventbilde: Ridetime for lett øvede hos EKT
lørdag
16:00

Ridetime for lett øvede hos EKT

Timen for lett øvede er et tilbud til ungdom fra 12 år og oppover. Undervisning i grunnleggende dressur med muligheter for kavalett og bomarbeid.

Eventbilde: Snekring av insektshotell
søndag
12:00

Snekring av insektshotell

Kom på besøk og snekre insektshotell til de små seksbente på Bakkehavn!