Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gratisvisning av Iron Sky på Rockefeller hovedbilde
torsdag 

Gratisvisning av Iron Sky på Rockefeller

Førpremiere på Iron Sky

Bli med på eksklusiv førpremiere på Iron Sky

Sammen med Euforia film, Natt&Dag, Paramount Home Entertainment og Rock Cinema inviterer Filmweb til gratis førpremiere på “Iron Sky”.

Tid og sted: onsdag 28. mars kl 1900 på Rockefeller i Oslo.

Dørene åpner kl. 19.00 og filmen starter 20.00. Møt opp tidlig for å sikre deg plass – de første 50 i køen får en eksklusiv Iron Sky-T-skjorte.

Etter filmen blir det fest, for de som ønsker det.  Arrangementet har 18 års aldersgrense.

Sci-fi-actionkomedien og kultsensasjonen “Iron Sky” startet som en vill idé i Finland. Seks år senere har prosjektet vokst til et visuelt fyrverkeri av en storfilm, tidenes dyreste i Finland, med enorm oppmerksomhet på internasjonal basis. Mye takket være dedikerte fans som har fulgt med hele veien.

Vi befinner oss i 2018, hvor det viser seg at nazistene har tilbrakt de siste 70 årene til å ruste opp på månens mørke side. Der har de perfeksjonert sin vitenskap, bygget store våpen og bestemt seg for at nå er den riktige tiden for å returnere til jorden.

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning i Botanisk Hage
søndag
13:00

Omvisning i Botanisk Hage

Guidene gir deg en innføring i hva Botanisk hage er, dens avdelinger og hagens historie. Arrangementet er gratis!

Eventbilde: Urban Circus – et familieshow
søndag
14:00

Urban Circus – et familieshow

Et familieshow for små og store du neppe har sett maken til. Her møter du sirkusartister med triks og ferdigheter som tilhører sjeldenheten. Sjonglering i verdenstoppen, trylling og komedie.

Eventbilde: Bingo BAR: Charter edition
søndag
19:00

Bingo BAR: Charter edition

Her får dere en chartereksplosjon av et bingo show, og det er bare å få på seg solkrem og sydenuniformen og bli med! Vi forsikrer deg om at Bingo BAR charter edition er den billigste turen sydpå du kan oppdrive – og sannsynligvis også den morsomste.