Arrangementet er fullført.

Gratisvisning av Iron Sky på Rockefeller hovedbilde
torsdag 

Gratisvisning av Iron Sky på Rockefeller

Førpremiere på Iron Sky

Bli med på eksklusiv førpremiere på Iron Sky

Sammen med Euforia film, Natt&Dag, Paramount Home Entertainment og Rock Cinema inviterer Filmweb til gratis førpremiere på «Iron Sky».

Tid og sted: onsdag 28. mars kl 1900 på Rockefeller i Oslo.

Dørene åpner kl. 19.00 og filmen starter 20.00. Møt opp tidlig for å sikre deg plass – de første 50 i køen får en eksklusiv Iron Sky-T-skjorte.

Etter filmen blir det fest, for de som ønsker det.  Arrangementet har 18 års aldersgrense.

Sci-fi-actionkomedien og kultsensasjonen «Iron Sky» startet som en vill idé i Finland. Seks år senere har prosjektet vokst til et visuelt fyrverkeri av en storfilm, tidenes dyreste i Finland, med enorm oppmerksomhet på internasjonal basis. Mye takket være dedikerte fans som har fulgt med hele veien.

Vi befinner oss i 2018, hvor det viser seg at nazistene har tilbrakt de siste 70 årene til å ruste opp på månens mørke side. Der har de perfeksjonert sin vitenskap, bygget store våpen og bestemt seg for at nå er den riktige tiden for å returnere til jorden.

Relaterte saker

Eventbilde: «Operasjon Grefsenkollen 1945»
tirsdag

«Operasjon Grefsenkollen 1945»

«Operasjon Grefsenkollen 1945» – en familievennlig, koronavennlig, og råspennende friluftsopplevelse basert på virkelige hendelser fra 2. verdenskrig.

Eventbilde: Konsert – Erlend Apneseth Trio
tirsdag

Konsert – Erlend Apneseth Trio

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band om dagen, som forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

FLYTTET! Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!