Arrangementet er fullført.

Gratisvisning av Iron Sky på Rockefeller hovedbilde
torsdag 

Gratisvisning av Iron Sky på Rockefeller

Førpremiere på Iron Sky

Bli med på eksklusiv førpremiere på Iron Sky

Sammen med Euforia film, Natt&Dag, Paramount Home Entertainment og Rock Cinema inviterer Filmweb til gratis førpremiere på «Iron Sky».

Tid og sted: onsdag 28. mars kl 1900 på Rockefeller i Oslo.

Dørene åpner kl. 19.00 og filmen starter 20.00. Møt opp tidlig for å sikre deg plass – de første 50 i køen får en eksklusiv Iron Sky-T-skjorte.

Etter filmen blir det fest, for de som ønsker det.  Arrangementet har 18 års aldersgrense.

Sci-fi-actionkomedien og kultsensasjonen «Iron Sky» startet som en vill idé i Finland. Seks år senere har prosjektet vokst til et visuelt fyrverkeri av en storfilm, tidenes dyreste i Finland, med enorm oppmerksomhet på internasjonal basis. Mye takket være dedikerte fans som har fulgt med hele veien.

Vi befinner oss i 2018, hvor det viser seg at nazistene har tilbrakt de siste 70 årene til å ruste opp på månens mørke side. Der har de perfeksjonert sin vitenskap, bygget store våpen og bestemt seg for at nå er den riktige tiden for å returnere til jorden.

Relaterte saker

Eventbilde: Christmas with Nordic Tenors
tirsdag

Christmas with Nordic Tenors

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige. 

Eventbilde: Tore Sagen gjør standup
tirsdag
18:30

Tore Sagen gjør standup

I Tore Sagen gjør standup tar Tore skrittet ut av TV- og radiostudioets trygge rammer for å prøve seg på den pureste komedieformen av dem alle: Standup.

Eventbilde: Stand-up på SALT
tirsdag
19:00

Stand-up på SALT

Noen av landets beste komikere inntar SALT sin helt egne standup-scene. SALTs ambisjon er å presentere et program som spenner seg fra unge entusiaster til etablerte kunstnere.