Arrangementet er fullført.

Gratis stand-up med Söta Bror hovedbilde
torsdag 

Gratis stand-up med Söta Bror

Söta Bror - gratis stand-upSÖTA BROR Comedy-Afton avslutter sesongen med et juleavslutnings-show søndag 4. desember! Dette foregår som alltid i førsteetasjen på utestedet The Scotsman, midt på Karl Johans gate i Oslo. Det er som alltid gratis inngang!

SÖTA BROR arrangeres av Roberto Leander og Runar Nilsen, som hver gang gir deg en ny miks av norske og svenske komikere. De har et hovedfokus på komikere på vei oppover i bransjen, men gir deg av og til også kjente navn. Her er det ingen begrensninger for hva komikerne kan snakke om. Vær gjerne forberedt på å bli fornærmet.

Söta Bror har nå også startet med en «open mic-spot», hvor nye komikerspirer får en sjanse til å vise seg. Disse er foreløpig booket til kvelden:

RUNAR NILSEN (Norge)
HEMEN FATAHI (Norge)
LASSE GRØNVOLD (Norge)
Open Mic: ALEXANDER ASBØLL (Norge)

MC: ROBERTO LEANDER (Sverige)
DJ: PETER MCBRIDE (England)

Snart annonseres også de svenske komikerne dere får oppleve. Møt opp i god tid. Det blir fort fullt!  NB! ALDERSGRENSE: 20 ÅR. Alle rettigheter og matservering.

Relaterte saker

Eventbilde: Dora Thorhallsdottir – Overganger
torsdag
18:00

Dora Thorhallsdottir – Overganger

Overganger er et standup-show om de ulike overgangene i livet, om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske.

Eventbilde: Dr. Bergland uten grenser
torsdag
19:00

Dr. Bergland uten grenser

Norges morsomste lege – Jonas Kinge Bergland – er klar med nytt standupshow!

Eventbilde: Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
fredag

Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet.