Arrangementet er fullført.

Gratis matkurs for barn i Mathallen hovedbilde
fredag 
12:00

Gratis matkurs for barn i Mathallen

ntso

I samarbeid med Norges Sjømatråd setter Kulinarisk Akademi i Mathallen opp matlagingskurs med fisk for barn i høstferien. Her kan barn fra 6 til 16 år lære mer om maten som kommer fra havet. 

Fra onsdag til fredag blir det liv på Torget i Mathallen når barn fra 6 til 16 år får anledning til å lære mer om maten som kommer fra havet. Kulinarisk Akademi har, i samarbeid med Norges Sjømatråd, utviklet et spennende kurs der barna får være med og lage sin egen mat sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi. Etter kurset får alle deltakerne nyte den gode fiskeretten på Torget, midt i hjertet av Mathallen. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på og møte opp i Mathallen. Kurset er gratis for alle barn.

Barn liker fisk når de får den servert på sin måte. Barn våger å smake mer når vi gir dem mulighet til å tilberede maten selv og når foreldrene ikke henger over dem for å fortelle hva de liker og ikke liker. Det er da de finner sine fiskefavoritter.

Det tilbys kurs for både små og store; «Havets skattkiste» passer fint for barn mellom 6 og 12 år, mens «Wrap it up» passer best for barn mellom 12 og 16 år. Det er satt opp tre kurs om dagen i perioden 1. til 3. oktober. Hvert kurs har plass til 20 barn med påmelding etter førstemann-til-mølla-prinsippet, så her er det om å gjøre å være raskt ute.

PRAKTISK INFORMASJON

Datoer: 1., 2. og 3. oktober

Tidspunkt:

Kl. 12:00-12:45 Havets skattkiste (6-12 år)

Kl. 13:00-13:45 Havets skattkiste (6-12 år)

Kl. 14:00-14:45 Wrap it up (12-16 år)

Tid: Kl. 12.00 – 15.00

Påmelding:

Send en e-post med navn, telefonnummer og ønsket tidspunkt til:
mh@kulinariskakademi.no

Relaterte saker

Eventbilde: Tumble in the Jungle
fredag
10:00

Tumble in the Jungle

Fart, humor og opplevelser i jungelen for barn 3-5 år.

Eventbilde: Il Tempo Gigante kommer til Hadeland Glassverk
lørdag
11:00

Il Tempo Gigante kommer til Hadeland Glassverk

Il Tempo Gigante, kjent fra filmen Flåklypa Grand Prix, kommer til Hadeland Glassverk lørdag 8. mai. Gratis inngang!

Eventbilde: Dagsrideleir i sommerferien
mandag
09:00

Dagsrideleir i sommerferien

I uke 25 arrangerer Nordmarka Rideskole sin populære dagrideleir! 5 dager med hest og moro for barn og unge fra 7-16 år.