Arrangementet er fullført.

Gratis matkurs for barn i Mathallen hovedbilde
fredag 
12:00

Gratis matkurs for barn i Mathallen

ntso

I samarbeid med Norges Sjømatråd setter Kulinarisk Akademi i Mathallen opp matlagingskurs med fisk for barn i høstferien. Her kan barn fra 6 til 16 år lære mer om maten som kommer fra havet. 

Fra onsdag til fredag blir det liv på Torget i Mathallen når barn fra 6 til 16 år får anledning til å lære mer om maten som kommer fra havet. Kulinarisk Akademi har, i samarbeid med Norges Sjømatråd, utviklet et spennende kurs der barna får være med og lage sin egen mat sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi. Etter kurset får alle deltakerne nyte den gode fiskeretten på Torget, midt i hjertet av Mathallen. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på og møte opp i Mathallen. Kurset er gratis for alle barn.

Barn liker fisk når de får den servert på sin måte. Barn våger å smake mer når vi gir dem mulighet til å tilberede maten selv og når foreldrene ikke henger over dem for å fortelle hva de liker og ikke liker. Det er da de finner sine fiskefavoritter.

Det tilbys kurs for både små og store; «Havets skattkiste» passer fint for barn mellom 6 og 12 år, mens «Wrap it up» passer best for barn mellom 12 og 16 år. Det er satt opp tre kurs om dagen i perioden 1. til 3. oktober. Hvert kurs har plass til 20 barn med påmelding etter førstemann-til-mølla-prinsippet, så her er det om å gjøre å være raskt ute.

PRAKTISK INFORMASJON

Datoer: 1., 2. og 3. oktober

Tidspunkt:

Kl. 12:00-12:45 Havets skattkiste (6-12 år)

Kl. 13:00-13:45 Havets skattkiste (6-12 år)

Kl. 14:00-14:45 Wrap it up (12-16 år)

Tid: Kl. 12.00 – 15.00

Påmelding:

Send en e-post med navn, telefonnummer og ønsket tidspunkt til:
mh@kulinariskakademi.no

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerfilmskole for barn og unge
mandag
09:00

Sommerfilmskole for barn og unge

Gratis sommerfilmskole på Rommen Scene! Gjennom fem dager lærer du sammen med andre å jobbe med foto, lyd, lys og klipp for å fortelle din egen historie.

Eventbilde: Bli med på ungdomsseilas i sommer
mandag

Bli med på ungdomsseilas i sommer

Sammen med nye venner kan du ta båtførerprøven og få spennende maritime opplevelser. Alt i løpet av en sommeruke!

Eventbilde: Buzz 2021 for barn og ungdom
mandag
10:00

Buzz 2021 for barn og ungdom

Oslo Jazzfestival inviterer igjen unge musikkentusiaster mellom 6 og 16 år til musikkverkstedet Buzz 9.-14. august, med framføringer på festivalen Kids in Jazz!