Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gratis introkurs i Boogie Woogie og Lindy Hop hovedbilde
torsdag 

Gratis introkurs i Boogie Woogie og Lindy Hop

Lindy Hop Foto: Colin Butler / Flickr.comTirsdag 10. januar kl. 19:00 på Bårdar Danseskole er det gratis introduksjonskurs i Boogie Woogie og Lindy Hop.

Lindy Hop er den originale formen for swing. Den oppstod på 30-tallet blant afroamerikanerne i New York der den ble danset til musikk fra de kjente storbandene til bl.a. Duke Ellington, Count Basie og Benny Goodman.

Boogie Woogie, eller 50-talls swing & rock’n’roll-dans om du vil, er en swingform som har elementer fra Lindy Hop i seg, men som på 50-tallet ble skapt for å kunne danses til 50-talls rock’n’roll-musikk.

  • Ta med deg løst og ledig tøy som du kan svette litt i.
  • Behagelige sko, helst med litt glatt såle.
  • Det er lurt å legge igjen smykker som kan henge seg opp i partneren.

Se eventet på Facebook >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
onsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
onsdag

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Afro Kids danseverksted
lørdag
14:00

Afro Kids danseverksted

Bli med på et forrykende danseverksted, med røtter fra Kenya tar Freddy og Richie barna med på en fusion av moderne og tradisjonell afrikansk dans.