Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gratis inngang for barn & unge til Holmenkollen Skifestival! hovedbilde
fredag 
Holmenkollen Nasjonalanlegg

Gratis inngang for barn & unge til Holmenkollen Skifestival!

Holmenkollen Skifestival inviterer barn og unge til festivalen og gir gratis inngang 9. og 10. mars og 16. og 17. mars.  

Holmenkollen Skifestival ønsker å gjøre det enklere for barn og unge å delta på festivalen og å skape et større idrettsengasjement. Derfor får barn og unge gratis inngang til festivalen i følge med minst en voksen.

Skape idrettsengasjement
Holmenkollen Skifestival har et omfattende program med aktiviteter for både store og små, og er en unik og spennende opplevelse for alle som er interessert i vintersport og idrett generelt.

– Vi håper at mange har lyst å komme til nasjonalanlegget og la seg inspirere av verdens beste utøvere innen vinteridretten!» sier Stefan Marx, daglig leder i Holmenkollen Skifestival.

Utvidet barnebilletten
I tillegg til å tilby gratis inngang for barn og unge, har Holmenkollen Skifestival utvidet aldersgrensen for barnebilletter. Barnebillett gjelder for alle opp til 18 år! (Tidligere var barnebilletten kun for barn under 4 år.)  Slik kan enda flere kan få muligheten til å oppleve festivalen og alt den har å tilby til en rimeligere pris.

«Ungdomshaugen»
I år er det første gang Holmenkollen har et eget område for ungdom.  VM-haugen blir til «Ungdomshaugen-DJ-Zone» lørdag 11. mars. Her blir det artister, konkurranser, gjester og masse mer gøyalt for de unge. Det er et rusfritt arrangement hvor barn og unge kan danse til musikk fra scenen og samtidig følge med på idretten.

Den årlige folkefesten i Holmenkollen arrangeres hver vinter med verdenscuprenn i langrenn, hopp og kombinert, samt verdenscupen i skiskyting. Holmenkollen Skifestival er eid av Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund og har ikke kommersielle formål og har som mål å være tilgjengelig for alle.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Langåpent på Teknisk museum
torsdag
16:30

Langåpent på Teknisk museum

Langåpent museum hver torsdag. Grip muligheten til å nyte Teknisk museum også på kveldstid! 

Eventbilde: Friends Friday på SNØ
fredag
00:00

Friends Friday på SNØ

Hver fredag er det Friends Friday som vil si at du får 2 for 1 på SNØpass, og medlemmer kan ta med seg en venn gratis.

Eventbilde: Fantorangen på teater – Oslo Nye
fredag
11:00

Fantorangen på teater – Oslo Nye

Endelig kan barna møte Fantorangen, Pivi, Fantus og Maurora på teaterscenen!