Arrangementet er fullført.

Granittrock 2012 hovedbilde
torsdag 

Granittrock 2012

GranittRock 2012

Grorudfestivalen GranittRock har vært et fyrtårn for Groruddalen-sattsingen og nå arrangeres festivalen for syvende gang. I år ar de artister som Marit Larsen, Big Bang og Bjørn Eidsvåg.

GranittRock finner sted i Lillomarka. Ta hensyn til marka og rydd etter deg. Det blir det mørkt og kjølig om kvelden, derfor er det lurt å kle seg god. Ta gjerne med deg en hodelykt,  sitteunderlag ol. Arenaen er ikke særlig egnet for sko med høye hæler, vi anbefaler joggesko av den solide sorten.

Mat og drikke:

GranittRock er en rusfri festival, vi servere ikke alkohol. Det er heller ikke lov å ta med alkohol på området. Det vi bli etablert salgssteder for mat og drikke på festivalområdet. Det er kun mulig å benytte kontanter i Arena Lillomarka. Nærmeste mini-bank er på Grorud Senter.

Transport:

T-bane: Linje 5 til Grorud (ca 1000 meter fra Arena Lillomarka)

Busser til Grorud Bussterminal (ca 1000 meter fra Arena Lillomarka)
Rutene, 31, 63, 68 (fredag), 79, 301, 321, 362 (fredag) kan bringe deg til Grorud.
Rute 62, Ammerud ring går fra Ammerud T-banestasjon og stopper ca. 300 meter fra Arena Lillomarka.
Sjekk Trafikanten for detaljer…..

Grorud jernbanestasjon – NSB
 (ca 3000 meter fra Arena Lillomarka)
Sjekk Trafikanten for detaljer…..

Parkering:

Parkering i arenaområdet er kun mulig for biler med spesiell tillatelse fra festivalen. Biler med handicaptillatelse gis parkering så langt plassen tillater. Taxi kan kjøre opp til området for å slippe av reisende, men ikke parkere. Motorsykkel gis parkering så langt plassen tillater.
Det finnes parkeringsplasser på Grorud, Ammerud og Romsås. Disse er ikke en del av Granittrock. All parkering skjer på eget ansvar.@

Les mer om GranittRock 2012 >>

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning i Operaen
torsdag
12:00

Omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 

Eventbilde: Vidar Busk – SALT
torsdag
21:30

Vidar Busk – SALT

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist. Denne kvelden kan du oppleve ham og bandet på SALT.

Eventbilde: Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
fredag

Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet.