Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

80-tallsparty på Gamla – GLORY DAYS! hovedbilde
torsdag 

80-tallsparty på Gamla – GLORY DAYS!

Glory Days med 80-tallsslagere på Gamla!

GLORY DAYS fyller Gamla til 80-talls Party for fjerde gang!

Fredag 18.Okt er det igjen klart for årets 80-tallsfest på Gamla med Oslos heteste Party-band som nå har fyllt Gamla 3 ganger siden 2011 med hæla i taket.

Det finnes et hav av coverband der ute. Glory Days er definitivt et av de råeste! Med låter fra hitmakere som BonJovi, Toto, Bruce Springsteen, Queen og Bryan Adams på repertoaret blir det garantert en festaften av dimensjoner! Nå får du oppleve 80-tallet på nært hold: Den fete lyden, de berømte gitar-riffene, show, kort sagt en festaften! Glory Days er et coverband som spiller variert musikk med fokus på 80-tallet.

De syv medlemmene i bandet har bakgrunn fra mange forskjellige sjangre. Alt fra rock og metall til punkrock, gospel og jazz. Dette legger grunnlag for en god musikkopplevelse av dyktige musikere. Gled deg til en eksplosiv hitparade midt i Oslo sentrum fredag 18. oktober! 

“Stort sett tar vi med oss 80-tallet til festivaler, lanseringsevents, kick-off, etc, men en gang i året leier vi Gamla i Oslo sentrum, og inviterer til en skikkelig venners-venners fest. Vi gleder oss til å se deg!”

Se facebookarrangementet til Glory Days her >>
Les mer om Glory Days på deres hjemmeside >>

Grensen  1,  Inng. Møllergt. v/Glasmagasinet Oslo

Klokken: 20.00
CC: 100,-

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
tirsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

Her kan du hilse på sauer, bukk, esel, kaniner, høner eller ta en tur på hesteryggen. Prøv også gårdsrelaterte aktiviteter som hesteskokasting eller stylter.