Søk i Aktiv i Oslo

80-tallsparty på Gamla – GLORY DAYS! hovedbilde

80-tallsparty på Gamla – GLORY DAYS!

Glory Days med 80-tallsslagere på Gamla!

GLORY DAYS fyller Gamla til 80-talls Party for fjerde gang!

Fredag 18.Okt er det igjen klart for årets 80-tallsfest på Gamla med Oslos heteste Party-band som nå har fyllt Gamla 3 ganger siden 2011 med hæla i taket.

Det finnes et hav av coverband der ute. Glory Days er definitivt et av de råeste! Med låter fra hitmakere som BonJovi, Toto, Bruce Springsteen, Queen og Bryan Adams på repertoaret blir det garantert en festaften av dimensjoner! Nå får du oppleve 80-tallet på nært hold: Den fete lyden, de berømte gitar-riffene, show, kort sagt en festaften! Glory Days er et coverband som spiller variert musikk med fokus på 80-tallet.

De syv medlemmene i bandet har bakgrunn fra mange forskjellige sjangre. Alt fra rock og metall til punkrock, gospel og jazz. Dette legger grunnlag for en god musikkopplevelse av dyktige musikere. Gled deg til en eksplosiv hitparade midt i Oslo sentrum fredag 18. oktober! 

“Stort sett tar vi med oss 80-tallet til festivaler, lanseringsevents, kick-off, etc, men en gang i året leier vi Gamla i Oslo sentrum, og inviterer til en skikkelig venners-venners fest. Vi gleder oss til å se deg!”

Se facebookarrangementet til Glory Days her >>
Les mer om Glory Days på deres hjemmeside >>

Grensen  1,  Inng. Møllergt. v/Glasmagasinet Oslo

Klokken: 20.00
CC: 100,-

Relaterte saker

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: QUIZ-UP med Christian Nærum og Jonas Ravn
tirsdag
20:30

QUIZ-UP med Christian Nærum og Jonas Ravn

Latter ønsker velkommen til Norges første Standup-Quiz-Kahoot-extravaganza: QuizUp!