Arrangementet er fullført.

80-tallsparty på Gamla – GLORY DAYS! hovedbilde
torsdag 

80-tallsparty på Gamla – GLORY DAYS!

Glory Days med 80-tallsslagere på Gamla!

GLORY DAYS fyller Gamla til 80-talls Party for fjerde gang!

Fredag 18.Okt er det igjen klart for årets 80-tallsfest på Gamla med Oslos heteste Party-band som nå har fyllt Gamla 3 ganger siden 2011 med hæla i taket.

Det finnes et hav av coverband der ute. Glory Days er definitivt et av de råeste! Med låter fra hitmakere som BonJovi, Toto, Bruce Springsteen, Queen og Bryan Adams på repertoaret blir det garantert en festaften av dimensjoner! Nå får du oppleve 80-tallet på nært hold: Den fete lyden, de berømte gitar-riffene, show, kort sagt en festaften! Glory Days er et coverband som spiller variert musikk med fokus på 80-tallet.

De syv medlemmene i bandet har bakgrunn fra mange forskjellige sjangre. Alt fra rock og metall til punkrock, gospel og jazz. Dette legger grunnlag for en god musikkopplevelse av dyktige musikere. Gled deg til en eksplosiv hitparade midt i Oslo sentrum fredag 18. oktober! 

«Stort sett tar vi med oss 80-tallet til festivaler, lanseringsevents, kick-off, etc, men en gang i året leier vi Gamla i Oslo sentrum, og inviterer til en skikkelig venners-venners fest. Vi gleder oss til å se deg!»

Se facebookarrangementet til Glory Days her >>
Les mer om Glory Days på deres hjemmeside >>

Grensen  1,  Inng. Møllergt. v/Glasmagasinet Oslo

Klokken: 20.00
CC: 100,-

Relaterte saker

Eventbilde: Naturhistorisk juleverksted
søndag
10:00

Naturhistorisk juleverksted

Ta en naturhistorisk avstikker fra julestresset! Vi kan blant annet by på et unikt juleverksted hver søndag i desember før jul, julepyntet museumsbutikk og julegrøt i kafeen.

Eventbilde: Bondens Marked – Bærums Verk
søndag
12:00

Bondens Marked – Bærums Verk

På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
søndag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.