Søk i Aktiv i Oslo

Giselle – En romantisk ballett hovedbilde

Giselle – En romantisk ballett

Giselle - ballett bilde fra OperaenI januar kan du se den romantiske og tragiske balletten Giselle i Operaen.

Giselles forelskelse er så sterk at hun blir gal og dør da hun oppdager sin elskede Albrechts bedrag. Da den angrende synder oppsøker Giselles grav, hjemsøkes han av wiliene, som i følge eventyret er åndene til forlovede piker som døde før bryllupet. Wiliene jakter på menn og tvinger sine ofre til å danse til de dør. Er Giselles kjærlighet, tross Albrechts bedrag, så sterk at hun kan redde sin elskede fra døden?

Nasjonalballettens Giselle er basert på den originale koreografien fra 1841, og iscenesatt av tidligere prima ballerina ved American Ballet Theatre, Cynthia Harvey. I rollen som Giselle ser du denne gangen Yolanda Correa, Maiko Nishino, Eugenie Skilnand og Christine Thomassen.

Forestillingen varer i ca 2 timer og 10 minutter. Og det tilbys gratis innføring i verket en time før forestilling.

Kjøp billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Babydans
fredag
11:00

Babydans

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Musikklek for 4 – 5 åringer
fredag
00:00

Musikklek for 4 – 5 åringer

Musikklek er et populært tilbud for barn født i 2017 og 2018. Oslo Kulturfabrikk har undervisning ukentlig på Smestad skole og Vålerenga skole.

Eventbilde: Kontaktlek 3-6 år
lørdag
12:00

Kontaktlek 3-6 år

Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen.