Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

“Ghost World” på Cinemateket UNG hovedbilde
torsdag 

“Ghost World” på Cinemateket UNG

"Ghost World" på Cinemateket UNG

På programmet til Cinemateket UNG vil du finne både gamle klassikere og splitter nye kvalitetsfilmer. Denne søndagen er det Ghost World som vises.

Ghost World er basert på tegneserien med samme navn, og følger venninnene Enid (Thora Birch) og Rebecca (Scarlett Johansson) gjennom deres første sommer etter high school. Som alle andre på deres alder forsøker de å finne ut av hva de skal gjøre videre, i en verden hvor de anser folk flest som irriterende og uforståelige. Handlingen kunne vært grunnlaget for nok en amerikansk high school-film om de mange utfordringene ved å være upopulær og annerledes, men Enid og Rebeccas sarkastiske syn på omverdenen gjør Ghost World til noe helt annet.

Original tittel: Ghost World | Nasjonalitet: USA | Produsert: 2001 | Regi: Terry Zwigoff | Språk: Engelsk | Spilletid: 1t 51min | Med: Thora Birch, Scarlett Johansson, Steve Buscemi, Brad Renfro, Illeana Douglas m.fl

Les mer om visningen Ghost World på Cinemateket UNG >>

Les mer om Cinemateket UNG >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.