Arrangementet er fullført.
Lær å lage supergod mat hver onsdag over fire uker.
Taco på norsk, pizza på nye måter, supergod sjømat og mye mer! Over fire onsdager vil du oppdage at du kan lage den beste maten du noen gang har smakt, og som i tillegg er god for kroppen. Etter endt kurs får du diplom og kan kalle deg “Geitmyra juniorkokk”.
Dette kurset er for aldersgruppen 13-15 år.
Kurset går fire onsdager etter hverandre. Hver kveld med sitt tema:
Onsdag 8/10: Taco på norsk!
Barn i grunnskolen kåret tidligere i år Taco til barnas nasjonalrett i Norge. Vi lager spennende varianter med norsk, latinamerikansk og asiatisk vri.
Onsdag 15/10: Barn digger sjømat!
Hver uke lager barn og unge masse sjømat på Geitmyra matkultursenter. Det er sunt – men de liker det mest fordi det er så godt! Vi sløyer, fileterer og lager våre egne røde, hvite og grønne fiskekaker og baker blåskjell i bakerovn.
Onsdag 22/10: Pizza og baking!
Vi fyrer opp bakerovnen på tunet og lager proff pizza, knekkebrød og brød. I ulike deiger finnes det et interessant liv som vi skal finne ut av og lære triks for hvordan man kan bake hjemme nesten uten søl.
Onsdag 29/10: Hot og godt!
Hete smaker, chillikonkurranse og gatesmart mat. Smaksrike småretter av gode råvarer. Alle kursdeltagerne kan invitere en venn eller en voksen som kan komme kl 19.30 og smake på hva de har lært. Utdeling av diplomer til Geitmyra juniorkokker.
Siste kvelden kan du ta med en venn og forelder, slik at de kan bli med og spise med oss.
Tid fra kl. 17.30 – 20.00
I år inviterer 17. mai-komiteen i Oslo til den storslåtte feiringen vi har vært vant til, og gleder seg til å fylle Karpedammen scene med den tradisjonsrike Festkonserten!
Opplev nye geologiske utstillinger fra 6. mai. Den største oppgraderingen av utstillinger i museets historie.
Her får barna fire dager utenom det vanlige med skiglede og mestring gjennom lek og læring.