Søk i Aktiv i Oslo

GASOLINA LATIN URBAN FEST FT. DJ BLASS (PR) & DJ MIKE PREZ (RD/SE) hovedbilde

GASOLINA LATIN URBAN FEST FT. DJ BLASS (PR) & DJ MIKE PREZ (RD/SE)

 

Vi inviterte en av verdens største latin urban produsenter i 2008. da fyllte vi diskoteker i Sverige og Norge. 5 år senere gjør vi det igjen.

LØRDAG 31. AUGUST 2013 KOMMER DET 2 MUSIKERE KJØRENDE OVER GRENSEN FRA SVERIGE. DA HAR DE NETTOPP AVLUTTET ET EVENT I GØTEBORG OG OSLO ER NESTE.

DJ BLASS FRA PUERTO RICO ER EN AV DISSE 2. DETTE ER MANNEN BAK EN DRØSS MED HITTER. HAN HAR LAGET MUSIKK FOR NOEN AV VERDENS STØRSTE LATINO ARTISTER. VI KAN NEVNE JOWELL & RANDY, COSCU, DE LA GHETTO, ZION, DADDY YANKEE, PLAN B, WISIN & YANDEL, GUELO STAR, J KING & MAXIMAN OG MANGE MANGE FLER. I 2008 GA HAN ET FANTASTISK SHOW OG DENNE GANGEN BLIR DET IKKE NOE DÅRLIGERE. BLASS SPILLER ALT INNEN LATIN URBAN OG JEG KAN LOVE DEG AT DU KOMMER TIL Å DANSE TIL LÅTER SOM «NO TE VEO» JOWELL & RANDY, «PRRRRUUM» – COSCU OG «CUANDO ES» – J KING & MAXIMAN.

DJ MIKE PREZ ER TROPIKAL DJ OG ER RESIDENT PÅ LA VAINA I GØTEBORG. HAN ER OGSÅ PROMOTØR OG MIKSER HERLIGE TROPIKAL SOUNDS MED BACHATA, SALSA MED EN DÆSJ ELECTRO TOUCH.

STEDET ER SJAKK MATT I VIKA. DØRENE ÅPNER KL 23:00. OG DU MÅ VÆRE OVER 20 FOR Å KUNNE DELTA. CC ER 120 ,-

Adressen er Haakon VIIsgate 5. DRESS SEXY & CALSSY.

GJESTELISTEN STENGER 23:30

Relaterte saker