Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Galleri IKM – Michel Pavlou hovedbilde
fredag 

Galleri IKM – Michel Pavlou

ntso

“Under Siege”
Den greskfødte videokunstneren Michael Pavlou tar utgangspunkt i egne opplevelser fra en barndom under diktatur i utstillingen «Under Siege».

Utstillingen er koblet til dagens politiske uro og utforsker forestillinger om maktutøvelse og historiske omveltninger. Pavlou tar oss med inn i en beleiret by med voldsomme demonstrasjoner som han selv omtaler som en krigssone.

Om Michel Pavlou
Michel Pavlou er en greskfødt videokunstner og filmskaper. Verkene hans har blitt vist verden over siden 1988 og er blitt tildelt flere utmerkelser og priser bla. ved filmfestivaler i Seoul (2006 og 2010), Athen (2006), Tehran (2007), Rotterdam (2007) og Trier (2013).

Hva: Videoutstilling

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!