Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fugue State hovedbilde
fredag 

Fugue State

ntso

Den britiske fotografen Robin Lambert viser sitt verk Fugue State på Cyan :galleri i samarbeid med sans pop-up galleri. Fugue State er en granskning av fotografiets tvetydighet, spenningen mellom opplevd virkelighet og virkeligheten kameraet skaper. Det representerer en tilstand av endret bevissthet, av handlinger utført, men ikke husket; av å se ting for første gang, selv etter å ha sett dem før; en tilstand av amnesia, en impulsiv vandring av sinn og øye.

Bildene skaper en flyktig fortelling, frigjort fra sin opprinnelige kontekst og flettet sammen av kontrapunktiske gjennomgående temaer. Resultatet representerer en måte å se på: ikke hvordan verden ser ut, men hvordan den ser ut fotografert.

Lambert har en bachelorgrad i fotografi fra Middlesex University i London. Han jobber med analogt fotografi, og alle bildene på denne utstillingen har han selv gjort på mørkerommet. Arbeidene hans ligger i grenselandet mellom dokumentar og fiksjon – med hjelp av fotografiets serialitet vever han mørke, stemningsfulle fortellinger. Han har selvpublisert to fotobøker – LLSB Southbank Tattoo Portrait Zine og Fugue State, og gjort oppdrag for Financial Times Weekend Magazine. For tiden jobber han med nye prosjekter i London. Dette er hans første separatutstilling.

For mer informasjon, sjekk Lamberts hjemmeside, www.robinlambert.co.uk/ eller kontakt ham på robinlambert1@hotmail.com

Vernissage fredag 24. april kl. 18
Åpent lørdag 25. og søndag 26. april kl. 12-18

 

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!