Søk i Aktiv i Oslo

fucales + Bikelane hovedbilde
fredag 
19:30
Sub Scene

fucales + Bikelane

Fredag 21. april spiller fucales og Bikelane på Sub Scene!

Fri alder.

fucales
Jokerne i fucales overrasker alltid. Med utallige konserter bak seg, et fritt og utforskende lydbilde og inspirasjoner som Sonic Youth, Black Midi og Mitski, er dette kanskje Skandinavias mest eksplosive band. fucales består av fire musikere i alderen 19-23, som nylig spilte sin 50. konsert da de avsluttet årets høstturné i Berlin.
Bandet som passer inn på Borealis (2020), Camp Øya (2021) og som komponister til en utsolgt stumfilmkonsert (2022), i fjor vært timevis i studio. I oktober kom låten Cream på Eget Selskap, som oppfølger til deres debut-EP Deep Under. I løpet av våren planlegges det to EP-slipp gjennom samme plateselskap.

Bikelane
Bikelane spiller indierock med trykk på rocken. Etter et år med sporadisk slipp av singler og hyppig konsertspilling, slapp bandet i høst sin første EP, «Wind-Ups». EP-en er en utgivelse preget av drivende gitarriff og melodiske hooks. Bikelane balanser stadig mellom det røffe og det melankolske med et snertent preg fra 2000-tallets indierock-helter. På konsert går alltid Bikelane knallhardt ut for å overvinne publikum med høyt energinivå og smittende spilleglede. Etter en Bikelane-konsert skal du dra derfra litt svett, med litt mer dopamin i kroppen.

Relaterte saker

Eventbilde: Chansons Internationales // Spansk aften
tirsdag
18:00

Chansons Internationales // Spansk aften

Duoen Zwaig/Heyerdahl er kjent for sine kvelder med Chansons Internationales på Røverstaden, der de utforsker ulike sjangre og sanger på flere språk. Denne kvelden blir det skatter fra det spanske musikalske landskapet.

Eventbilde: Elektrisk afterwork!
fredag
16:00

Elektrisk afterwork!

Elektrisk Afterwork med Bris, en stillegående hel-elektriske båt, er for deg som ønsker en eksepsjonell og sosial avslutning på arbeidsdagen!

Eventbilde: Fragments – Dasha Rush
lørdag
22:00

Fragments – Dasha Rush

På Fragments er målet å presentere hypnotisk og fantasifull musikk og vise frem artister. De er opptatt av å bringe sammen likesinnede individer som anerkjenner viktigheten av atmosfære på dansegulvet, og verdsetter lydkvalitet og visuell appell.