Søk i Aktiv i Oslo

Fruen fra Havet på Riksteatret hovedbilde

Fruen fra Havet på Riksteatret

Fruen fra havet settes opp på RIksteatret

Riksteatret setter denne høsten opp et av Henrik Ibsens kanskje mest aktuelle dramaer, om kunsten å ta de rette valgene og leve det livet man ønsker seg. For hvem har ikke tenkt på hvordan livet ville ha blitt dersom man valgte annerledes?

Det er sol og sommer og vi møter Ellida Wangel i en liten småby innerst i fjorden. Ellida, som har vokst opp ute ved havgapet, har startet et nytt liv sammen med doktor Wangel og hans to voksne døtre. Men hun lengter etter noe annet og plages av en uro. Hun har mistet et barn og føler seg ikke innlemmet i sin nye familie. Så en dag oppsøkes hun av mannen som en gang var hennes store kjærlighet, som hun aldri har glemt.

Regissør for oppsetningen er Anne-Karen Hytten, en av Norges mest anerkjente Ibsen-regissører. Hun fikk Hedda-pris for Vildanden på Trøndelag Teater og gode anmeldelser for sin oppsetning av Et dukkehjem for Riksteatret. Fruen fra havet er hennes sjette Ibsen-oppsetning.

Spilleplan:

10.09 man kl. 19:00    
11.09 tir kl. 19:00    
12.09 ons kl. 19:00    
13.09 tor kl. 19:00  

Les mer og bestill billetter til Fruen fra Havet >>

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev Frost på Det Norske Teatret!
fredag
19:00

Opplev Frost på Det Norske Teatret!

La deg trollbinde av den nye sceneversjonen av Disney-musikalen Frost. Ta med hele familien og bli en del av den magiske stemningen!

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!