Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fruen fra Havet på Riksteatret hovedbilde
torsdag 

Fruen fra Havet på Riksteatret

Fruen fra havet settes opp på RIksteatret

Riksteatret setter denne høsten opp et av Henrik Ibsens kanskje mest aktuelle dramaer, om kunsten å ta de rette valgene og leve det livet man ønsker seg. For hvem har ikke tenkt på hvordan livet ville ha blitt dersom man valgte annerledes?

Det er sol og sommer og vi møter Ellida Wangel i en liten småby innerst i fjorden. Ellida, som har vokst opp ute ved havgapet, har startet et nytt liv sammen med doktor Wangel og hans to voksne døtre. Men hun lengter etter noe annet og plages av en uro. Hun har mistet et barn og føler seg ikke innlemmet i sin nye familie. Så en dag oppsøkes hun av mannen som en gang var hennes store kjærlighet, som hun aldri har glemt.

Regissør for oppsetningen er Anne-Karen Hytten, en av Norges mest anerkjente Ibsen-regissører. Hun fikk Hedda-pris for Vildanden på Trøndelag Teater og gode anmeldelser for sin oppsetning av Et dukkehjem for Riksteatret. Fruen fra havet er hennes sjette Ibsen-oppsetning.

Spilleplan:

10.09 man kl. 19:00    
11.09 tir kl. 19:00    
12.09 ons kl. 19:00    
13.09 tor kl. 19:00  

Les mer og bestill billetter til Fruen fra Havet >>

Relaterte saker

Eventbilde: Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater
søndag
16:00

Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater

Tid for glede – en teaterbegivenhet av de sjeldne!

Eventbilde: Teaterstykket Varm melk med honning
onsdag
19:00

Teaterstykket Varm melk med honning

Forestillingen er skrevet av Maiken Schjøll Frisch, og er et forsøk på å synliggjøre kampene i oss mennesker hva gjelder vår skeivhet.

Eventbilde: SOM FØR OG ETTER – en sort komedie
mandag
19:00

SOM FØR OG ETTER – en sort komedie

SOM FØR OG ETTER er en sort komedie om en families klare forventninger og uklare tolkninger i møte med livet, kjærligheten og døden.