Arrangementet er fullført.

«Fremtiden er nå – ungdom og bærekraftsmålene» hovedbilde
mandag 
16:00
Saga kino (Oslo Kino)

«Fremtiden er nå – ungdom og bærekraftsmålene»

ntso

 

Plan International Norges ungdomsgruppe, URO, inviterer til konferansen «Fremtiden er NÅ – ungdom og bærekraftsmålene’’!

Verden i dag snakker om bærekraftsmålene som løsningen på verdensproblemene. Hva går egentlig bærekraftsmålene ut på, og hvordan kan ungdom bidra for å oppnå dem?

FNs Bærekraftsmål er klodens felles arbeidsplan for en bedre verden. På konferansen skal vi vise hvordan engasjert ungdom over hele verden i dag bidrar til å oppnå FNs Bærekraftsmål innen 2030, gjennom å blant annet utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringer innen 2030.
På programmet står spennende gjester fra blant annet fra Natur og Ungdom og Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner. Vi får også besøk av aktivist og filmskaper, Jerry Sesanga, som forteller om sitt kampanjearbeid for ungdoms rettigheter i Uganda.

Hvor: Saga Kino – Sal 2, Stortingsgata 28
Når: Mandag 20. november fra kl. 16:00 -18:00 Programmet for konferansen ligger vedlagt i mailen. Det blir lett servering ved ankomst. Les mer om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/1955342824725651/

Konferansen er gratis, men krever påmelding, så her er det førstemann til mølla!

Påmelding skjer ved å bestille billett her >>

Vi håper på full sal på Saga Kino. Del arrangementet, ta med deg bekjente og gjør mandagskvelden ekstra spennende!

Relaterte saker