Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fredagschill for ungdom hovedbilde
fredag 
17:00
Deichman Bjørvika

Fredagschill for ungdom

Hver fredag i 3. etg ved musikkscenen kan du henge ut alene, eller med venner. Hamse og Dee fra Ungdomsavdelinga er tilstede for å veilede og inspirere.

I studio finner du vår amazing musikkprodusent/tekniker Linda Vidala, som kan hjelpe med opptak, tekstskriving og generelle tips til deg som drømmer om å bli artist eller bare har lyst til å prøve å spille inn ditt eget materiale.

Vi har tegneutstyr, sneaker cleaning, plastsmelting med Plastfabrikken, sjakk, brettspill og innimellom viser vi film, åpner gaming rommet, holder kurs, arrangerer konserter eller inviterer kule folk man kan bli inspirert av.

Kun for deg mellom 14 og 20 år! Alltid gratis! Ingen påmelding.

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.