Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Matkurs: Franske smaker hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Sagene

Matkurs: Franske smaker

På dette kurset lærer du om råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, andeconfit og clafoutis. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.

Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 4 timer
Pris: 1.500,-per person

Relaterte saker

Eventbilde: Bondens Marked – Bærums Verk
søndag
12:00

Bondens Marked – Bærums Verk

På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.

Eventbilde: Live Tuesdays på Grønland Boulebar
tirsdag
19:00

Live Tuesdays på Grønland Boulebar

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Smaken av Oslo – glimt fra byens mathistorie
torsdag
00:00

Smaken av Oslo – glimt fra byens mathistorie

Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.