Søk i Aktiv i Oslo

Fotoutstilling: Fårikål og røde pølser hovedbilde

Fotoutstilling: Fårikål og røde pølser

Fotoutstilling på Oslo Museum - Fårikål og røde pølserHva er familieidentitet i dag? I 1958 flyttet en liten familie fra Grefsen ut til Prinsdal. Antall hus på «tomta» skulle snart bli flere og bursdagsselskapene følgelig hyppigere. I dag bor tre generasjoner i tre hus tett i tett på det lille stedet helt sør-øst i Oslo.

De siste seks årene har Anne-Stine Johnsbråten dokumentert noen store, men flest små øyeblikk i sin egen storfamilie. Med utstillingen ønsker hun å invitere dere hjem, inn i den personlige sfæren, inn i familiealbumet.

Fotoutstillingen “Fårikål og røde pølser” handler om å se seg selv og sin egen familie med nye øyne, både innenfra og utenfra.

Ustillingene står på Oslo Museum – Bymuseet til 16. oktober. Museet har gratis inngang og er åpen fra kl. 11.00-16.00, tirsdag til søndag.

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk!