Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fotokurs: Konsertfotograf hovedbilde
torsdag 

Fotokurs: Konsertfotograf

Fotokurs: Bli konsertfotograf

Fotokurset er et samarbeidsprosjekt mellom Rocknrolla Magazine og Scoolo Fotografi. Lær å ta konsertbilder med kursleder Erik Nordby.

16. mai 2012 kl. 13:00

Kurset begynner med et inngående Speilrefleks-grunnkurs tilpasset musikkfotografer hos Scoolo Fotografi på Bislett. Grunnkurset varer i 3 timer og 15 minutter. Deretter drar kursdeltagerne sammen med bandet på turnebussen og får et lite innblikk i ”Life on the road” i bandbransjen – Her blir det nyttig tid sammen med et band som har spilt live i over 25 år, solgt 1.5 millioner plater og turnert med Neil Young, The Who, Black Crowes, Sonic Youth, Allmann Brothers, REM og en rekke andre.

Kameraforberedelser On Location
Dere ankommer Drammen`s Buddy Scene og blir med på Soundcheck og finstiller ”maskineriet”.

Foto Session Exclusive
Etter soundcheck og i god tid før bandet skal på scenen stiller bandet opp på en fotosession med bandets backdrop som bakgrunn.

Fotopass
Deretter er det tid for konsert og alle deltakerene får utdelt sine fotopass og det er alvorets time!
Retur til Oslo etter konserten.

17. mai 2012

Bildegjennomgang
Dere samles relativt tidlig på John Dee for å gå gjennom gårsdagens resultater og se hva man kan gjøre bedre og forberede seg til kveldens konserter på hva som skal bli en ny tradisjon på Rockefeller huset – 17 Mai Rock 2012 – Her vil Drivin`n Cryin igjen headline men i kveld har de kremen av Oslo`s rockeband som support: Bla. Skada, Cabriolet, Blodig Alvor, Moonlight Crying ….

22. mai 2012 kl. 17:00

Oppfølgingsdag – Uken etter konsertene samles dere igjen i Scoolos lokaler og går gjennom erfaringer og resultater.

Foredrag – Det blir foredrag fra musikkbransjen relatert til hvordan virkeligheten blir ovenfor bransjen generelt for fotografer.

Intervju – Alle kursdeltakere blir intervjuet av Rocknrolla Magazine, og alle får en artikkel med presentasjon av seg selv og bildene fra disse dagene.

SØKNAD
Send inn en søknad med bilder og en liten tekst om deg selv. 8 deltakere får plass på denne workshopen.

KAMERAUTSTYR
Ta med eget speilreflekskamera. Bruk det objektivet du har. Standard kit-objektiv er ok.Hvis du har flere objektiver anbefaler vi at du tar med disse. Husk å lade batteriet og tømme minnekortet før kurset.Ta med batteriladeren (Det blir en lang dag).

FORKUNNSKAPER
Dette er et nybegynnerkurs. Det kreves ikke spesielt utstyr eller forkunnskaper for å delta.

Kursavgift: 3990,-

Les mer om fotokurset på Scoolo >>

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerfesten på SNØ
onsdag
14:00

Sommerfesten på SNØ

Overlat årets sommerfest til oss! Festen starter i skibakken med gøyale aktiviteter og afterski. Etterpå fortsetter festen med grilling i varmen, og selvfølgelig afterski og DJ/show hele kvelden.

Eventbilde: Vulkangata Jazz Sessions
fredag
17:00

Vulkangata Jazz Sessions

Gata er full av hyggelige uteserveringer, så du har god anledning til å slå deg ned og nyte underholdningen med litt mat og noe godt i glasset.

Eventbilde: PUST uplugga i Gamle Aker kirke
torsdag
20:00

PUST uplugga i Gamle Aker kirke

PUST er seks av Nordens vakreste stemmer i magisk, mektig og leken samklang. Hør de synge sommeren inn med noen av sine aller kjæreste favoritter.