Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fotokunstner Øystein Johnsen tolker Gustav Vigeland hovedbilde
torsdag 

Fotokunstner Øystein Johnsen tolker Gustav Vigeland

468_2015_01_24_201835

Galleri Nobel – Torsdag 12. februar 2015

Kunstustillingen viser Øystein Johnsens tolking av Vigelands private tegninger og kjente skulpturer i et lys av dagens tabubelagte seksuelle områder og fetisjer.
Fotografen ønsker å fremstille Vigeland slik han tenker Vigeland ville gjort det selv i dag, med bruk av modeller og fotografi som medium.
Seksuelle tabuer og fetisjer var like mye i søke lyset på Vigelands tid som i vår egen tid, selv om grenser for aksept er noe endret.
Dette er en spennende, estetisk vakker og utfordrende utstilling som Johnsen er veldig glad for at Nobel har valgt å vise .

Johnsen er en profesjonell kunstfotograf som det siste året har opplevd stor suksess i inn-og utland med sitt bredspektrede uttrykk, med dette er første prosjekt-serie med kun studiofotografier som han viser frem.

Tid fra kl. 18.00 – 20.00

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!