Søk i Aktiv i Oslo

Forvandlingen på Nationaltheatret hovedbilde

Forvandlingen på Nationaltheatret

Forvandligen - Franz Kafka

Familien Samsas rolige tilværelse snus på hodet når sønnen Gregor våkner en morgen og er forvandlet til et digert insekt. Familien reagerer med avsky. Hva vil folk tro? Og hvem skal forsørge dem nå? Mens Gregor isoleres på rommet sitt, lever resten av familien videre som om ingenting har skjedd. Når Gregor finner måter å komme seg ut av rommet på, synes de det er ekkelt og pinlig. Kan han ikke bare forsvinne?

Franz Kafkas Forvandlingen handler om menneskeverd og om menneskelige relasjoner. Om brutalitet, ensomhet, egoisme og om menneskenes redsel og avsky for det fremmede. Koblet med Gísli Örn Gardarsson´s nyskapende fysiske sceneuttrykk og Nick Caves rå og melankolske musikk, blir Forvandlingen en gripende scenisk fortelling.

På scene får du blant annet se Gisli Örn, Ingvar E. Sigurdsson, Gisken Armand, Ine Jansen og Christian Skolmen.

Forvandlingen har premiere på Hovedscene 14. januar.

Les mer og kjøp billetter til forestillingen her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Reisen til julestjernen – med Égal Teater
fredag
17:30

Reisen til julestjernen – med Égal Teater

Reisen til julestjernen er en klassisk juleforestilling som er en viktig del av juletradisjonen i Norge. Vil de gode kreftene seire denne julen også?

Eventbilde: Jul i Blåfjell – Christiania Teater
lørdag
11:00

Jul i Blåfjell – Christiania Teater

Det er et stjernespekket lag som står på scenen når historien fortelles i en trollbindende ny versjon. Her vil publikum bli tatt med inn i den eventyrlige historien som har bergtatt det norske folk i generasjoner.

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!